Διπλή πορσφορά** για το Champions League στην ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet ανακοίνωσε μια νέα προσφορά**, με σκοπό να υποδεχθεί την έναρξη της φάσης των ομίλων του Champions League, και μοιράζει πλούσιες ανταμοιβές στα μέλη της που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα μακροχρόνια στοιχήματα. Τα στοιχήματα που καλούνται να τοποθετήσουν όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στην προσφορά**, άλλωστε, δεν αφορούν στα αποτελέσματα αγώνων, αλλά στο τέλος της διοργάνωσης, όταν θα αναδειχθεί η κορυφαία ομάδα της σεζόν, αλλά και ο κορυφαίος σκόρερ.

Σε αυτές τις δύο κατηγορίες θα πρέπει να στοιχηματίσουν όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τη νέα προσφορά** της Novibet. Και όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα μπορούν να κερδίζουν στοιχήματα χωρίς ρίσκο καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν!

 

Οι λεπτομέρειες της νέας προσφοράς**

Η νέα προσφορά** της Novibet είναι διπλή και θα ανταμείψει όσους παίχτες στοιχηματίσουν στις δύο επιλεγμένες κατηγορίες μακροχρόνιων στοιχημάτων (ή και σε μία από τις δύο). Στην πρώτη περίπτωση, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα στοίχημα στη νικήτρια ομάδα του Champions League. Το στοίχημά τους θα πρέπει να έχει αξία 20 ευρώ και άνω και αυτή είναι και η μόνη προϋπόθεση συμμετοχής στην προσφορά**. Όσοι τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα στη νικήτρια ομάδα του Champions League, τέλος, θα εισπράττουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, συγκεκριμένης αξίας, κάθε φορά που η ομάδα της επιλογής τους κερδίζει έναν αγώνα.

Αντίστοιχα, στη δεύτερη περίπτωση, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα στοίχημα στον πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης. Και σε αυτή την περίπτωση, απαιτείται ένα στοίχημα αξίας τουλάχιστον 20 ευρώ. Και όσοι τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα θα εξασφαλίζουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, συγκεκριμένης αξίας, κάθε φορά που ο ποδοσφαιριστής της επιλογής τους σκοράρει ένα γκολ.

Στη διπλή προσφορά** της Novibet μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα μέλη της, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα έως τις 17 Σεπτεμβρίου.

Τέλος εννοείται πως τα στοιχήματα αυτά μπορούν να τα διεκδικήσουν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος αλλά και του Champions League μιας και η Novibet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία