Εταιρία στοιχήματος Novibet: Ανταμοιβές για τα live στοιχήματα στο Τότεναμ-Τσέλσι

Ο αγώνας που ξεχωρίζει περισσότερο από κάθε άλλον στο σημερινό πρόγραμμα της εταιρίας στοιχημάτων Novibet είναι αυτός ανάμεσα σε Τότεναμ και Τσέλσι, που διεξάγεται στο πλαίσιο του αγγλικού EFL Cup. Ο συγκεκριμένος αγώνας παρουσιάζει έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον, όχι μόνο πριν την έναρξή του, αλλά και στο live, και οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής εταιρίας έχουν φροντίσει να εκτοξεύσουν αυτό το ενδιαφέρον με μια νέα προσφορά**.

Την προσφορά** αυτή μπορούν να την εκμεταλλευτούν όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα κατά τη διάρκεια του Τότεναμ-Τσέλσι και να διεκδικήσουν, όχι μόνο κέρδη, αλλά και μία ανταμοιβή.

 

Η ανταμοιβή της προσφοράς** της Novibet

Η ανταμοιβή της σημερινής προσφοράς** της ιστοσελίδας στοιχημάτων Novibet είναι ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, το οποίο θα έχει συγκεκριμένη αξία και θα μπορεί έπειτα να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός, προκειμένου να αποφέρει κέρδη χωρίς ρίσκο στους νικητές.

Για να το εξασφαλίσουν, βέβαια, οι παίχτες θα πρέπει να καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς**, τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα στο Τότεναμ-Τσέλσι.

 

Οι προϋποθέσεις της σημερινής προσφοράς**

Αναλυτικότερα, όσοι θέλουν να διεκδικήσουν το στοίχημα χωρίς ρίσκο θα πρέπει να περιμένουν να ξεκινήσει το Τότεναμ-Τσέλσι (στις 22:00) και να τοποθετήσουν ένα live στοίχημα. Μπορούν να επιλέξουν οποιαδήποτε αγορά και οποιοδήποτε σημείο, αρκεί να καλύπτονται δύο βασικές προϋποθέσεις: το στοίχημα να έχει αξία τουλάχιστον 10 ευρώ και το σημείο να συνοδεύεται από απόδοση 1.50 και άνω.

Εφόσον καλυφθούν αυτές οι δύο προϋποθέσεις, δεν έχει καν σημασία το πώς θα διευθετηθεί το στοίχημα. Είτε κερδίσει είτε χάσει, θα αποφέρει στους παίχτες την ανταμοιβή της προσφοράς** της Novibet: ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο που θα μπορέσει να τους αποφέρει ακόμη περισσότερα κέρδη, χωρίς να απαιτείται να ρισκάρουν επιπλέον χρήματα από τον λογαριασμό τους.

Η Novibet η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδας, τον αγώνα Τότεναμ-Τσέλσι τον προσφέρει και με την 0% γκανιότα* στα μέλη της.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία