Παρολί μειωμένου ρίσκου στο Champions League από την εταιρεία στοιχημάτων Mybet

Τα μέλη της εταιρείας στοιχημάτων Mybet έχουν στη διάθεσή τους αρκετές επιλογές στοιχηματισμού στο ποδόσφαιρο σήμερα και αύριο, καθώς διεξάγονται οι αναμετρήσεις των ομίλων του Champions League. Όλοι οι αγώνες της διοργάνωσης πουν διεξάγονται αυτές τις ημέρες είναι διαθέσιμοι για στοιχηματισμό και οι πιο τολμηροί μπορούν να συνδυάσουν τις προβλέψεις τους και να σχηματίσουν ένα παρολί που θα μπορεί να τους αποφέρει περισσότερα κέρδη – εφόσον, βέβαια, κερδίσει.

Ακόμη κι αν δεν κερδίσει, όμως, ένα παρολί στους αγώνες του Champions League δε θα στοιχίσει πολλά στα μέλη της Mybet, χάρη στην προσφορά που ανακοίνωσε η στοιχηματική εταιρεία. Στο πλαίσιο της προσφοράς αυτής, το ρίσκο που συνοδεύει ένα παρολί μειώνεται αρκετά.

 

Δεύτερη ευκαιρία στοιχηματισμού για τα χαμένα παρολί

Όσοι, λοιπόν, συμμετάσχουν στην σημερινή προσφορά της εταιρείας στοιχημάτων Mybet και τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στους αγώνες του Champions League των επόμενων ημερών θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν εκ νέου κέρδη, εφόσον χάσουν. Η Mybet θα τους αποζημιώσει με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, αξίας ίσης με το 50% του ποσού που θα χάσουν, έως ένα προκαθορισμένο ποσό. Και, χάρη σε αυτό το στοίχημα, θα μπορέσουν τις επόμενες τρεις ημέρες να διεκδικήσουν εκ νέου κέρδη, χωρίς το παραμικρό ρίσκο, σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά

Στην προσφορά της στοιχηματικής εταιρείας μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα μέλη της, μαζί και οι Έλληνες μιας και η Mybet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, αρκεί να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 14 Σεπτεμβρίου (στις 11:48). Στο ίδιο χρονικό διάστημα, θα πρέπει και να τοποθετήσουν ένα παρολί στους αγώνες του Champions League. Το παρολί αυτό θα πρέπει να έχει αξία τουλάχιστον 20 ευρώ και να έχει συνολική απόδοση 3.00 και άνω. Από εκεί και πέρα, δεν έχει σημασία αν θα τοποθετηθεί πριν την έναρξη ή κατά τη διάρκεια των αγώνων ή το σε ποιες αγορές θα αφορούν τα στοιχήματα.

Ωστόσο, είναι σημαντική η εξής προϋπόθεση: το παρολί να χάσει εξαιτίας ενός και μόνο σημείου. Μόνο σε αυτή την περίπτωση θα εξασφαλίσει ο παίχτης το στοίχημα χωρίς ρίσκο που υπόσχεται η προσφορά.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία