Λα Κορούνια – Λας Πάλμας με 0% γκανιότα* στη Novibet

Η νόμιμη εταιρία στοιχήματος Novibet έχει ξεκινήσει να προσφέρει έναν επιλεγμένο αγώνα ποδοσφαίρου με 0% γκανιότα* σε καθημερινή βάση και ο κλήρος σήμερα πέφτει στον αγώνα της Λα Κορούνια με τη Λας Πάλμας. Όσοι παίχτες στοιχηματίσουν σε αυτόν, λοιπόν, μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά** λειτουργεί ως εξής: οι αποδόσεις στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 στον συγκεκριμένο αγώνα έχουν αυξηθεί, χάρη στο γεγονός ότι η γκανιότα* βρίσκεται στο 0%. Η γκανιότα* δεν είναι τίποτε άλλο από την προμήθεια που διατηρεί η Novibet σε κάθε στοίχημα, μειώνοντας ελαφρώς τις αποδόσεις σε κάθε σημείο. Από τη στιγμή, όμως, που η γκανιότα* βρίσκεται στο 0%, οι αποδόσεις αυτές παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα σε σχέση με αυτές που προσφέρουν οι υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες.

 

Χάρη στην προσφορά** της Novibet, λοιπόν, η απόδοση για νίκη της Λα Κορούνια παρέμεινε στο 2.20, η απόδοση για ισοπαλία στο 3.55 και η απόδοση για νίκη της Λας Πάλμας στο 3.75. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις, μάλιστα, συγκαταλέγονται στις κορυφαίες της αγοράς, καθώς υπόσχονται τα περισσότερα κέρδη.

 

Για να εξασφαλίσουν, βέβαια, τα κέρδη αυτά, τα μέλη της Novibet θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα ανάμεσα σε Λα Κορούνια και Λας Πάλμας. Επιπλέον, θα πρέπει να έχουν τοποθετήσει τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα, στην αγορά του 1Χ2.

 

Αυτές είναι και οι μόνες προϋποθέσεις μιας προσφοράς** που αποτελεί την αγαπημένη πολλών παιχτών για αυτόν ακριβώς το λόγο – απαιτεί ελάχιστα ανταλλάγματα. Άλλωστε, όροι και προϋποθέσεις που απαιτούν από τους παίχτες να στοιχηματίσουν ένα ελάχιστο ποσό ή να τζιράρουν τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν απουσιάζουν. Με λίγα λόγια, λοιπόν, η προσφορά** της 0% γκανιότας* στη Novibet υπόσχεται αυξημένα κέρδη, ζητώντας ελάχιστα ανταλλάγματα.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία