Σερβία-ΗΠΑ με κορυφαίες αποδόσεις στην ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet

Μπορεί η Σερβία και οι ΗΠΑ να μην κατάφεραν να φτάσουν στους ημιτελικούς του Μουντομπάσκετ, αλλά συνεχίζουν να αγωνίζονται στους αγώνες κατάταξης και έρχονται σήμερα αντιμέτωπες στην αναμέτρηση που θα κρίνει την τελική τους θέση, στις 14:00 το μεσημέρι. Ο αγώνας ανάμεσα στις δύο κορυφαίες ομάδες, μάλιστα, προσφέρεται με κορυφαίες αποδόσεις στην ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet, χάρη στην προσφορά** της 0% γκανιότας*.

Αναλυτικότερα, η Novibet προσφέρει τον σημερινό αγώνα με 0% γκανιότα* στην αγορά του νικητή. Όσοι, λοιπόν, τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο Σερβία-ΗΠΑ θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χάρη σε δύο αυξημένες αποδόσεις.

 

Σερβία-ΗΠΑ με 0% γκανιότα* στην αγορά του νικητή

Για να αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής στην προσφορά** και να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχονται οι δύο αυξημένες αποδόσεις της Novibet, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να στοιχηματίσουν πριν την έναρξη του αγώνα και να επιλέξουν ένα από τα σημεία της αγοράς του νικητή στο Σερβία-ΗΠΑ. Εκείνοι που θα καλύψουν τις παραπάνω προϋποθέσεις και προβλέψουν σωστά το νικητή θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη.

Τα κέρδη που θα προκύψουν από τις αυξημένες αποδόσεις, μάλιστα, θα έχουν τη μορφή μετρητών. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

 

Οι αποδόσεις που ανακοινώνει η Novibet

Από τη σημερινή προσφορά** της 0% γκανιότας* που ανακοίνωσε η Novibet έχουν επηρεαστεί δύο αποδόσεις, οι οποίες βρίσκονται στην αγορά του νικητή του σημερινού αγώνα του Μουντομπάσκετ. Οι αποδόσεις αυτές έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 2.52 για νίκη της Σερβίας και 1.65 για νίκη των ΗΠΑ. Πρόκειται για αποδόσεις που έχουν αυξηθεί και που κυμαίνονται σε επίπεδα ανώτερα του μέσου όρου που προσφέρουν οι εταιρίες στοιχημάτων της αγοράς, χάρη στην απουσία της γκανιότας* που έχει προκαλέσει η σημερινή προσφορά** της Novibet.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία