Ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet: Κορυφαίες αποδόσεις στον αποψινό αγώνα της Εθνικής Ελλάδας

Η Εθνική Ελλάδας αγωνίζεται σήμερα στα προκριματικά του EURO και αντιμετωπίζει εκτός έδρας το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Αρμενίας, σε έναν αγώνα που ναι μεν έχει απλά χαρακτήρα γοήτρου, αλλά παραμένει στις κορυφαίες θέσεις των στοιχηματικών προσφορών** στις στοιχηματικές εταιρίες. Οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στον αγώνα, μέσω της Νovibet, θα έχουν τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν κάποιες κορυφαίες αποδόσεις, χάρη στη σημερινή προσφορά** της Novibet.

Οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας στοιχημάτων, άλλωστε, προσφέρουν το Αρμενία-Ελλάδα με 0% γκανιότα*, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 να έχουν αυξηθεί και να υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

 

Αρμενία-Ελλάδα με 0% γκανιότα* στο 1Χ2

Η σημερινή προσφορά** της ιστοσελίδας στοιχημάτων Novibet έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση των αποδόσεων στο 1Χ2 του Αρμενία-Ελλάδα και το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι θέλουν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Αναλυτικότερα, θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του αγώνα, πριν την έναρξή του στις 19:00, και να προσπαθήσουν να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Οι παίχτες που θα τα καταφέρουν θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, ανάλογα των αυξημένων αποδόσεων, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

 

Οι αποδόσεις που επηρεάζονται από την προσφορά**

Χάρη στην προσφορά** της 0% γκανιότας*, η καθιερωμένη προμήθεια που μειώνει ελαφρώς τις αποδόσεις, απουσιάζει και οι παίχτες μπορούν να εκμεταλλευτούν αυξημένες τιμές, αρκεί να στοιχηματίσουν εγκαίρως στα επιλεγμένα σημεία. Οι αποδόσεις στο 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Εθνικής έχουν διαμορφωθεί ως εξής, χάρη στην προσφορά**: 3.45 για νίκη της Αρμενίας, 3.50 για ισοπαλία και 2.35 για νίκη της Ελλάδας.

Οι παραπάνω αποδόσεις καταφέρνουν να ξεπεράσουν τις αντίστοιχες της συντριπτικής πλειοψηφίας του ανταγωνισμού και μπορούν να αποφέρουν περισσότερα κέρδη σε όσους παίχτες καλύψουν στο έπακρο τις προϋποθέσεις της προσφοράς**.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία