Μπάγερν-Ολυμπιακός με 0% γκανιότα* στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Οι αγώνες μπάσκετ της Euroleague εμπλουτίζουν σήμερα το αγωνιστικό πρόγραμμα και προσφέρουν ακόμη περισσότερες ευκαιρίες στοιχηματισμού στους παίχτες. Επιπλέον, δίνουν σε αρκετές εταιρίες στοιχημάτων την ευκαιρία να ανακοινώσουν νέες προσφορές**, προκειμένου να ευνοήσουν τα μέλη τους που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Μια τέτοια ευκαιρία έχουν και τα μέλη της Novibet, τα οποία θα έχουν σήμερα τη δυνατότητα να στοιχηματίσουν στον αγώνα της Euroleague ανάμεσα σε Μπάγερν και Ολυμπιακό με 0% γκανιότα*.

Η σημερινή προσφορά** της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet ισχύει αποκλειστικά για τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν τα μέλη της στην αγορά του νικητή του αγώνα ανάμεσα σε Μπάγερν και Ολυμπιακό και υπόσχεται να τα ανταμείψει με αυξημένα κέρδη, εφόσον προβλέψουν με επιτυχία.

 

Οι λεπτομέρειες της σημερινής προσφοράς** της Novibet

Για να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στη σημερινή προφορά της Novibet, οι παίχτες θα πρέπει αρχικά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Θα πρέπει να στοιχηματίσουν στην αγορά του νικητή του Μπάγερν-Ολυμπιακός εγκαίρως, πριν την έναρξή του στις 21:30. Επιπλέον, αποτελεί βασική προϋπόθεση της προσφοράς** να προβλέψουν σωστά.

Όσοι, λοιπόν, τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο Μπάγερν-Ολυμπιακός και προβλέψουν σωστά θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, ανάλογα των αυξημένων αποδόσεων, με τη μορφή μετρητών.

Όσο για τις αποδόσεις, αυτές κινούνται πλέον σε αυξημένα επίπεδα, χάρη στην απουσία της γκανιότας*. Από τη στιγμή που η καθιερωμένη προμήθεια απουσιάζει, δεν υπάρχει λόγος για τη μείωση των αποδόσεων και οι παίχτες θα συναντήσουν δύο αυξημένες τιμές στην αγορά του νικητή. Οι αποδόσεις αυτές έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 1.52 για νίκη της Μπάγερν και 2.90 για νίκη του Ολυμπιακού. Οι αποδόσεις αυτές καταφέρνουν να κινηθούν σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες της πλειοψηφίας του ανταγωνισμού και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία