Πόρτσμουθ-Σάντερλαντ με κορυφαίες αποδόσεις στην ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet

Η νόμιμη ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet στρέφει σήμερα το βλέμμα της στην Αγγλία και στον αγώνα της League 1 ανάμεσα σε Πόρτσμουθ και Σάντερλαντ, προκειμένου να ανακοινώσει μια νέα προσφορά** και να δώσει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με συγκεκριμένες προβλέψεις. Η προσφορά** της Novibet ευθύνεται για την αύξηση των αποδόσεων στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 στον αγώνα και υπόσχεται περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο στοιχηματισμού.

Πρόκειται για την προσφορά** της 0% γκανιότας*, η οποία ισχύει αποκλειστικά για τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν εγκαίρως οι παίχτες στα επιλεγμένα σημεία του Πόρτσμουθ-Σάντερλαντ και η οποία υπόσχεται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

 

Οι προϋποθέσεις συμμετοχής στην προσφορά**

Οι προϋποθέσεις που πρέπει να καλύψουν όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στη σημερινή προσφορά** της Novibet είναι εξαιρετικά απλές. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στο 1Χ2 του Πόρτσμουθ-Σάντερλαντ, πριν την έναρξη του αγώνα. Τα στοιχήματα που θα αποτελούνται από σωστές προβλέψεις, σχετικά με το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα θα εξασφαλίσουν αυτόματα αυξημένα κέρδη και τα χρήματα που θα μεταφερθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων θα έχουν τη μορφή μετρητών, γεγονός που σημαίνει ότι θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

 

Οι αποδόσεις που υπόσχεται αυξημένα κέρδη

Όλη η ουσία της σημερινής προσφοράς** της Novibet βρίσκεται στις τρεις αποδόσεις της αγοράς του 1Χ2 του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Πόρτσμουθ και Σάντερλαντ. Οι αποδόσεις αυτές έχουν αυξηθεί, χάρη στην απουσία της γκανιότας* και πλέον κυμαίνονται στα εξής επίπεδα: 2.32 για νίκη της Πόρτσμουθ, 3.45 για ισοπαλία και 3.55 για νίκη της Σάντερλαντ.

Οι αποδόσεις αυτές καταφέρνουν να ξεπεράσουν τη συντριπτική πλειοψηφία των αντίστοιχων αποδόσεων Που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού και υπόσχονται περισσότερα κέρδη χωρίς περισσότερο ρίσκο σε όσους καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς**.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία