Ευκαιρίες για αυξημένα κέρδη στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Η Παρασκευή αποτελεί την αγαπημένη ημέρα πολλών και η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet φροντίζει να την κάνει ακόμη καλύτερη για όσα μέλη της στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο. Εκτός από το να προσφέρουν δεκάδες ευκαιρίες στοιχηματισμού σε διαφορετικά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, άλλωστε, οι υπεύθυνοι έχουν ενισχύσει και κάποιες αποδόσεις σε επιλεγμένα σημεία, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους παίχτες να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο των στοιχημάτων τους.

Οι προσφορές** που ενισχύουν σήμερα τις αποδόσεις της Novibet στα επιλεγμένα σημεία είναι δύο: η πρώτη είναι αυτή της 0% γκανιότας*, η οποία ισχύει στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα της γαλλικής Ligue 1 ανάμεσα σε Σεντ Ετιέν και Μονακό, και η δεύτερη είναι ένα συνδυαστικό στοίχημα ενισχυμένης απόδοσης, που περιλαμβάνει αγώνες από την τουρκική Super Lig, τη γερμανική Bundesliga και τη γαλλική Ligue 1.

 

Οι ενισχυμένες αποδόσεις της Novibet

Όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά** της 0% γκανιότας* που ανακοίνωσε η Novibet, που ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες, θα πρέπει να επιλέξουν τον αγώνα ανάμεσα σε Σεντ Ετιέν και Μονακό και έπειτα να κατευθυνθούν στην αγορά του 1Χ2, όπου έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις. Εκεί, θα δουν τις εξής: 2.25 για νίκη της Σεντ Ετιέν, 3.48 για ισοπαλία και 3.70 για νίκη της Μονακό. Εφόσον τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και καλύψουν τους όρους της προσφοράς**, τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν σε περίπτωση που προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα θα είναι αυξημένα.

Το ίδιο απλά είναι και τα πράγματα στη δεύτερη σημερινή προσφορά** της Novibet. Στην κατηγορία των στοιχημάτων ενισχυμένης απόδοσης υπάρχει σήμερα μια επιλογή που συνδυάζει αποτελέσματα σε τρεις επιλεγμένους αγώνες. Και το εν λόγω στοίχημα προβλέπει ότι οι Γαλατασαράι, Μπάγερν Μονάχου και Σεντ Ετιέν θα πετύχουν over 2,5 γκολ στους αντίστοιχους αγώνες τους. Η απόδοση σε αυτή την περίπτωση έχει διαμορφωθεί στο 7.20.

Εφόσον εκμεταλλευτούν τις παραπάνω προσφορές** και δουν τις προβλέψεις τους να επαληθεύονται, λοιπόν, οι παίχτες θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς να έχουν ρισκάρει περισσότερο. Και τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν θα έχουν τη μορφή μετρητών, προκειμένου να είναι διαθέσιμα για ανάληψη από την πρώτη στιγμή, χωρίς να απαιτούν τζιράρισμα της αξίας τους.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία