Τρεις αγώνες με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Συνήθως, οι Δευτέρες είναι πιο φτωχές σε αγωνιστική δράση και σε ευκαιρίες να εκμεταλλευτεί κάποιος τις προσφορές που ανακοινώνουν οι εταιρίες στοιχημάτων. Η σημερινή, όμως, μοιάζει να έχει και τα δύο σε αφθονία, ειδικά στην ιστοσελίδα του Stoiximan!

 

Σήμερα, άλλωστε, διεξάγονται διάφοροι αγώνες, στα πλαίσια των εθνικών πρωταθλημάτων της Ευρώπης, με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι στον Stoiximan να έχουν ανακοινώσει τρεις προσφορές για τους παίχτες του στοιχήματος. Οι προσφορές αυτές υπόσχονται αυξημένα κέρδη, χάρη στην απουσία της γκανιότας.

 

Η νόμιμη ιστοσελίδα στοιχημάτων Stoiximan, λοιπόν, διατηρεί 0% γκανιότα σε τρεις σημερινούς αγώνες. Ο πρώτος είναι αυτός του κυπριακού πρωταθλήματος ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση. Ο δεύτερος είναι αυτός της ισπανικής Primera Division ανάμεσα σε Βιγιαρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης. Και ο τρίτος είναι αυτός της ιταλικής Serie A ανάμεσα σε Ρόμα και Μίλαν. Και στους τρεις αγώνες, έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2, χάρη στην απουσία της γκανιότας, της προμήθειας που ευθύνεται για τη μείωση κάθε απόδοση. Χωρίς αυτή, λοιπόν, οι αποδόσεις απελευθερώθηκαν και ακολούθησαν ανοδική πορεία.

 

Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 στον αγώνα του κυπριακού πρωταθλήματος θα δουν τις εξής αποδόσεις: 1.53 για νίκη του ΑΠΟΕΛ, 4.85 για ισοπαλία και 7.00 για νίκη της Ανόρθωσης. Αντίστοιχα, όσοι στοιχηματίσουν στον αγώνα της Primera Division θα δουν τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2: 5.00 για νίκη της Βιγιαρεάλ, 3.50 για ισοπαλία και 1.93 για νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης. Στον αγώνα της Serie A, τέλος, οι αποδόσεις του Stoiximan στην αγορά του 1Χ2 έχουν ως εξής: 1.69 για νίκη της Ρόμα, 4.40 για ισοπαλία και 5.45 για νίκη της Μίλαν.

 

Για να μπορούν να εκμεταλλευτούν τις παραπάνω αποδόσεις, τέλος, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2, πριν την έναρξη κάθε αγώνα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 
 

 

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία