Τσεχία-Ελλάδα με 0% γκανιότα* στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Η Ελλάδα δίνει σήμερα άλλον έναν αγώνα με τεράστια σημασία για την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Μουντομπάσκετ, αντιμετωπίζοντας την Τσεχία, και τα μέλη της Novibet έχουν την ευκαιρία να τοποθετήσουν κάποια στοιχήματα ενισχυμένης αξίας στην αναμέτρηση. Άλλωστε, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας ανακοίνωσαν μια νέα προσφορά**, που υπόσχεται να ανταμείψει με αυξημένα κέρδη όσους σπεύσουν να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον αγώνα.

Αναλυτικότερα, η νόμιμη στοιχηματική εταιρία Novibet προσφέρει το Τσεχία-Ελλάδα με 0% γκανιότα* στην αγορά του νικητή, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις της αγοράς να έχουν αυξηθεί. Ωστόσο, η προσφορά** ισχύει μόνον έως την έναρξη του αγώνα, οπότε οι παίχτες θα πρέπει να βιαστούν να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά**

Στη σημερινή προσφορά** της Novibet συμμετέχουν επιλεγμένα στοιχήματα, που θα τοποθετήσουν οι παίχτες πριν την έναρξη του αγώνα ανάμεσα σε Τσεχία και Ελλάδα. Όσοι θέλουν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους θα πρέπει αρχικά να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν το τζάμπολ του αγώνα και να επιλέξουν ένα από τα σημεία της αγοράς του νικητή.

Η δεύτερη και εξίσου βασική προϋπόθεση είναι να προβλέψουν σωστά το νικητή της αναμέτρησης. Και όσοι τα καταφέρουν θα εισπράξουν κέρδη με τη μορφή μετρητών, τα οποία θα είναι διαθέσιμα για ανάληψη από την πρώτη στιγμή που θα μεταφερθούν στον λογαριασμό τους.

 

Οι αποδόσεις της Novibet στο Τσεχία-Ελλάδα

Οι παίχτες που θα επιλέξουν να στοιχηματίσουν στο σημερινό αγώνα μέσω της Novibet και τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του νικητή θα δουν τις εξής αυξημένες αποδόσεις: 5.20 για νίκη της Τσεχίας και 1.23 για νίκη της Ελλάδας. Οι παραπάνω αποδόσεις έχουν αυξηθεί, μέσω της απουσίας της γκανιότας*, και υπόσχονται στους παίχτες περισσότερα κέρδη από τα αντίστοιχα που υπόσχονται οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία