Αργεντινή-Παραγουάη με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Η Παραγουάη συμμετέχει στους ημιτελικούς του Copa America, μετά τη μεγάλη έκπληξη της προηγούμενης εβδομάδας, και επιθυμεί να κάνει για μια ακόμη φορά την έκπληξη, εναντίον της Αργεντινής, ώστε να προκριθεί στον τελικό της διοργάνωσης. Ο μεταξύ τους αγώνας διεξάγεται απόψε στις 2:30 και οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν σε διαφορετικές πτυχές του, είτε θεωρούν πως θα κερδίσει το φαβορί (η Αργεντινή) είτε η έκπληξη της διοργάνωσης (Παραγουάη).

 

Στοιχηματίζοντας, μάλιστα, στην αγορά του 1Χ2, θα δουν αυξημένες αποδόσεις στα τρία σημεία, χάρη στην προσφορά που ανακοίνωσε ο Stoiximan. Η ιστοσελίδα του online στοιχήματος διατηρεί 0% γκανιότα στον αποψινό αγώνα, με αποτέλεσμα τα μέλη της να είναι σε θέση να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, προβλέποντας σωστά το τελικό του αποτέλεσμα.

 

Αναλυτικότερα, η απουσία της γκανιότας, της προμήθειας που διατηρούν οι bookmakers σε κάθε στοίχημα, έχει ως αποτέλεσμα τις υψηλότερες αποδόσεις. Πρόκειται για αποδόσεις που κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, σε σύγκριση με αυτές του ανταγωνισμού, και που υπόσχοντα, φυσικά, υψηλότερα κέρδη. Συγκεκριμένα, ο Stoiximan ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις για τον αποψινό αγώνα του Copa America: 1.46 για νίκη της Αργεντινής, 4.50 για ισοπαλία και 10.50 για νίκη της Παραγουάης.

 

Το μόνο που έχουν να κάνουν τα μέλη του Stoiximan, μάλιστα, προκειμένου να εκμεταλλευτούν την προσφορά και να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη, είναι να τοποθετήσουν το στοίχημά τους στην αγορά του 1Χ2, πριν την έναρξη του αγώνα, και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα – στην περίπτωση παράτασης, θα ισχύει το αποτέλεσμα του αγώνα στο 90’. Η συγκεκριμένη προσφορά, άλλωστε, δε συνοδεύεται από επιπλέον όρους που ζητούν είτε ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού είτε τζιράρισμα των κερδών. Τα τελευταία, εφόσον προέρχονται από αυξημένες αποδόσεις, δε θα έχουν τη μορφή bonus, αλλά μετρητών.

Πριν τέσσερις ημέρες η Αργεντινή αντιμετώπισε την Κολομβία και ο Stoiximan ανακοίνωσε τον αγώνα με 0% γκανιότα.

Ο Stoiximan ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδας και προσφέρει στοιχήματα σε πολλά σπορ όπως μπάσκετ,χαντμπολ,τένις και πολλά άλλα!

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία