Κορυφαίες αποδόσεις σε Γερμανία και Γαλλία από την εταιρία στοιχημάτων Goalbet

Οι εθνικές διοργανώσεις επιστρέφουν σήμερα, μετά από ένα εκτενές διάλειμμα, και το επόμενο τριήμερο θα είναι γεμάτο από στοιχηματικές ευκαιρίες που θα μπορούν να αποφέρουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη σε όσους πραγματοποιήσουν σωστές προβλέψεις και επωφεληθούν τις προσσφορές που ανακοινώνουν οι στοιχηματικές εταιρίες. Ήδη από σήμερα, όμως, τα μέλη της εταιρίας στοιχημάτων Goalbet έχουν την ευκαιρία να τοποθετήσουν στοιχήματα σε κορυφαίες αποδόσεις, οι οποίες έχουν αυξηθεί μέσω της διπλής προσφοράς της.

Η Goalbet, άλλωστε, προσφέρει σήμερα δύο αγώνες ποδοσφαίρου με 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2. Πρόκειται για τον αγώνα της Bundesliga ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης και αυτόν της Ligue 1 ανάμεσα σε Νις και Ρεν. Και στους δύο αγώνες, οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στο 1Χ2 θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

 

Πώς λειτουργεί η προσφορά της 0% γκανιότας;

Από τη στιγμή που η νόμιμη στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet ανακοίνωσε πως διατηρεί 0% γκανιότα, η καθιερωμένη προμήθειά της στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 εξαλείφθηκε, πράγμα που σημαίνει ότι οι αποδόσεις δε μειώθηκαν ως συνήθως. Αντίθετα, κυμαίνονται πλέον σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

 

Οι αποδόσεις της Goalbet στους επιλεγμένους αγώνες

Η διπλή προσφορά της Goalbet επηρέασε έξι συνολικά αποδόσεις στους δύο αγώνες. Πρόκειται για τις αποδόσεις που βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2 και που έχουν διαμορφωθεί ως εξής: στον πρώτο αγώνα, το σημείο για νίκη της Ντόρτμουντ συνοδεύεται από απόδοση 1.47, για ισοπαλία από 5.00 και για νίκη της Άιντραχτ από 8.20, ενώ στον δεύτερο αγώνα, το σημείο για νίκη της Νις από 2.58, για ισοπαλία από 3.30 και για νίκη της Ρεν από 3.20.

Όλες οι παραπάνω αποδόσεις υπόσχονται περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο επιλογής των αντίστοιχων σημείων, αρκεί οι παίχτες να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και να προβλέψουν σωστά.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία