Το Champions League επιστρέφει με κορυφαίες αποδόσεις στην εταιρία στοιχημάτων Novibet

Μετά από αρκετή αναμονή, το Champions League επιστρέφει στα γήπεδα και στις στοιχηματικές εταιρίες με μια σειρά από κορυφαίους αγώνες που μπορούν να ανταμείψουν τους νικητές με μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Η εταιρία στοιχημάτων Novibet έχει ήδη ανακοινώσει ένα πλήθος στοιχημάτων για τους αγώνες των επόμενων ημερών, αλλά ο αγώνας που ξεχωρίζει σήμερα είναι αυτός ανάμεσα σε Ρόμα και Πόρτο, ο οποίος συνοδεύεται από κορυφαίες αποδόσεις.

Ο συγκεκριμένος αγώνας προσφέρεται με 0% γκανιότα* στη Novibet, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 να έχουν αυξηθεί και να υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

 

Ρόμα-Πόρτο με 0% γκανιότα* στο 1Χ2

Η σημερινή προσφορά** της Novibet ισχύει αποκλειστικά για τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στην αγορά του 1Χ2 του Ρόμα-Πόρτο, πριν την έναρξη του αγώνα. Εφόσον οι παίχτες τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, το μόνο που χρειάζονται για να εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη είναι να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Όσοι τα καταφέρουν θα έχουν εκμεταλλευτεί πλήρως την προσφορά** και τις αυξημένες αποδόσεις και θα εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο στοιχηματισμού. Άλλωστε, οι αυξημένες αποδόσεις φέρνουν αυξημένα κέρδη και τα ανταλλάγματα που ζητά η προσφορά** της 0% γκανιότας* είναι ελάχιστα.

 

Οι κορυφαίες αποδόσεις της Novibet στον αγώνα

Η στοιχηματική εταιρία Novibet αύξησε τις επιλεγμένες αποδόσεις στο Ρόμα-Πόρτο και οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του αγώνα θα δουν τις εξής: 2.16 για νίκη της Ρόμα, 3.50 για ισοπαλία και 3.90 για νίκη της Πόρτο. Οι αποδόσεις αυτές καταφέρνουν να ξεπεράσουν τον μέσο όρο της αγοράς, γεγονός που σημαίνει πως υπόσχονται στους νικητές που θα στοιχηματίσουν μέσω της Novibet τα περισσότερα κέρδη.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία