Στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet: Κορυφαίες αποδόσεις στη Bundesliga

Μπορεί να μην έχουμε σήμερα αγώνες των κορυφαίων πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου, αλλά το ποδόσφαιρο συνεχίζεται και οι παίχτες που αναζητούν ευκαιρίες στοιχηματισμού δεν πρόκειται να απογοητευτούν. Ικανοποιημένοι, μάλιστα, θα μείνουν και όσοι αναζητούν προσφορές** που ενισχύουν την αξία των στοιχημάτων τους, καθώς πολλές εταιρίες στοιχημάτων έχουν φροντίσει να ανακοινώσουν επιπλέον κίνητρα στοιχηματισμού σε επιλεγμένους αγώνες.

Ακριβώς το ίδιο κάνει και η νόμιμη στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet, η οποία ανακοίνωσε πως προσφέρει τον σημερινό αγώνα της Bundesliga 2 ανάμεσα σε Στουτγκάρδη και Ουνιόν Βερολίνου με 0% γκανιότα*. Η σημερινή προσφορά** της Novibet αυξάνει τις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα και υπόσχεται αυξημένα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Στουτγκάρδη – Ουνιόν Βερολίνου με 0% γκανιότα* στο 1Χ2

Η προσφορά** της Novibet ισχύει αποκλειστικά για τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Στουτγκάρδη και Ουνιόν Βερολίνου. Τα στοιχήματα αυτά μπορούν να έχουν οποιαδήποτε αξία, αλλά θα πρέπει να τοποθετηθούν στα επιλεγμένα σημεία, πριν την έναρξη του αγώνα. Επιπλέον, βασική προϋπόθεση είναι να αποτελούνται από σωστή πρόβλεψη, όσον αφορά στο τελικό αποτέλεσμα.

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και θα προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, ανάλογα των αυξημένων αποδόσεων, ενώ τα κέρδη αυτά θα έχουν παράλληλα τη μορφή μετρητών και θα είναι διαθέσιμα από την πρώτη στιγμή για ανάληψη.

Όλα, βέβαια, εξαρτώνται από τις αυξημένες αποδόσεις που έχουν προκύψει από την προσφορά** της 0% γκανιότας*. Χάρη στην απουσία της συγκεκριμένης προμήθειας, οι παίχτες θα δουν τις εξής αυξημένες αποδόσεις στα σημεία του 1Χ2 του σημερινού επιλεγμένου αγώνα: 1.90 για νίκη της Στουτγκάρδης, 3.60 για ισοπαλία και 5.00 για νίκη της Ουνιόν Βερολίνου. Οι αποδόσεις αυτές ξεπερνούν τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού, χάρη στην προσφορά** της 0% γκανιότας*, και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet.


* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία