Άστον Βίλα – Λιντς με 0% γκανιότα στην Championsbet

Αν και η επιστροφή της Premier League αναμένεται αύριο, με μια σειρά αγώνων που παρουσιάζουν έντονο ενδιαφέρον, οι λάτρεις του αγγλικού ποδοσφαίρου δεν πρόκειται να μείνουν σήμερα με άδεια τα χέρια, αφού σε κάποια αγγλικά γήπεδα η δράση παραμένει έντονη. Σήμερα, άλλωστε, διεξάγονται κάποιοι αγώνες του Championship, οι οποίοι αποτελούν κατάλληλες αφορμές στοιχηματισμού.

 

Ένας από αυτούς τους αγώνες φέρνει αντιμέτωπες την Άστον Βίλα με τη Λιντς, απόψε στις 21:45. Και ο συγκεκριμένος αγώνας προσφέρεται με 0% γκανιότα στην ιστοσελίδας στοιχήματος Championsbet, με αποτέλεσμα να υπόσχεται αυξημένα κέρδη σε όσους στοιχηματίσουν σε αυτόν και προβλέψουν σωστά το τελικό του αποτέλεσμα.

 

Αναλυτικότερα, η προσφορά της Championsbet ευθύνεται για τη μικρή αύξηση των αποδόσεων στην αγορά του 1Χ2. Χωρίς τη γκανιότα, την προμήθεια που διατηρεί κάθε bookmaker, οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί ως συνήθως και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα. Και το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες, προκειμένου να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχονται είναι να στοιχηματίσουν εγκαίρως στην αγορά του 1Χ2 και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

 

Οι αποδόσεις που έχει ανακοινώσει η Championsbet στην αγορά του 1Χ2 του αποψινού αγώνα του Championship έχουν ως εξής: 2.18 για νίκη της Άστον Βίλα, 3.37 για ισοπαλία και 3.95 για νίκη της Λιντς. Πρόκειται για αποδόσεις που κυμαίνονται πάνω από τον μέσο όρο της αγοράς, χάρη στην προσφορά της ιστοσελίδας. Οι υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες που διατηρούν κανονικά γκανιότα, άλλωστε, έχουν μειώσει ελαφρώς τις αντίστοιχες αποδόσεις τους.

 

Για να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η Championsbet, τέλος, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα, στις 21:45. Και, εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη, με τη μορφή μετρητών.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία