Μπρεστ-Μετς με 0% γκανιότα στην εταιρία στοιχήματος Goalbet

Η Goalbet, η οποία και ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, επέλεξε και σήμερα έναν ενδιαφέροντα αγώνα ποδοσφαίρου και τον προσφέρει με 0% γκανιότα, αυξάνοντας επιλεγμένες αποδόσεις, προκειμένου τα μέλη της να αποκτήσουν την ευκαιρία να τοποθετήσουν στοιχήματα ενισχυμένης αξίας. Συγκεκριμένα, η προσφορά της Goalbet έχει αυξήσει τις αποδόσεις που θα συναντήσουν όσοι στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 του Μπρεστ-Μετς, με αποτέλεσμα να αυξάνονται τα κέρδη που θα διεκδικήσουν, αλλά όχι και το ρίσκο που θα πάρουν όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα.

Το μόνο που έχουν να κάνουν, μάλιστα, οι παίχτες για να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2 και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Τι σημαίνει για τους παίχτες η προσφορά της 0% γκανιότας;

Από τη στιγμή που η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet προσφέρει τον αγώνα ανάμεσα σε Μπρεστ και Μετς με 0% γκανιότα, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 έχουν αυξηθεί. Ουσιαστικά, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας έχουν εξαλείψει την καθιερωμένη προμήθεια που διατηρούν σε κάθε σημείο, μειώνοντας ελαφρώς τις αποδόσεις, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να μην έχουν μειωθεί στα επιλεγμένα σημεία και να υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

Οι μόνες αποδόσεις που έχουν αυξηθεί στο πλαίσιο της σημερινής προσφοράς της Goalbet είναι αυτές που συνοδεύουν τα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του Μπρεστ-Μετς. Οι αποδόσεις αυτές έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 2.30 για νίκη της Μπρεστ, 3.38 για ισοπαλία και 3.68 για νίκη της Μετς. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς, χάρη στην προσφορά, και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

Τέλος, τα κέρδη που θα προκύψουν από την προσφορά θα έχουν τη μορφή μετρητών, γεγονός που σημαίνει ότι θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία