Ο μικρός και μεγάλος τελικός του Μουντιάλ με 0% γκανιότα στη Goalbet

Η αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση του Μουντιάλ ολοκληρώνεται την Κυριακή, όταν οι τέσσερις κορυφαίες ομάδες του κόσμου θα βρεθούν αντιμέτωπες στον μικρό και στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. Γαλλία και Κροατία θα αγωνιστούν για την κορυφή του κόσμου, ενώ Βέλγιο και Αγγλία θα πρέπει να αρκεστούν στην διεκδίκηση της τρίτης θέσης.

Και οι δύο αγώνες, φυσικά, αναμένεται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον των παιχτών του στοιχήματος, οι οποίοι θα έχουν την τελευταία τους ευκαιρία να στοιχηματίσουν στο Μουντιάλ αλλά και να εκμεταλλευτούν τις προσφορές από τις εταιρίες στοιχημάτων. Όσοι το κάνουν μέσω της στοιχηματικής εταιρίας Goalbet θα μπορέσουν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χάρη στη νέα της προσφορά.

 

Βέλγιο-Αγγλία και Γαλλία-Κροατία με 0% γκανιότα στο 1Χ2

Η προσφορά της νόμιμης ιστοσελίδας Goalbet ισχύει και για τον μικρό τελικό του Μουντιάλ ανάμεσα σε Βέλγιο και Αγγλία και για τον μεγάλο τελικό ανάμεσα σε Γαλλία και Κροατία. Ωστόσο, οι μόνες αποδόσεις που έχουν αυξηθεί μέσω της προσφοράς είναι εκείνες που θα συναντήσουν οι παίχτες στην αγορά του 1Χ2 των δύο αγώνων. Εκεί απουσιάζει η γκανιότα (η οποία ευθύνεται κανονικά για τη μικρή μείωση κάθε απόδοσης) και εκεί έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις, υποσχόμενες αυξημένα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα κάθε αγώνα.

Η συγκεκριμένη προσφορά, λοιπόν, έχει ως αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 στους δύο αγώνες του Μουντιάλ να έχουν διαμορφωθεί ως εξής: στον μικρό τελικό, η νίκη του Βελγίου συνοδεύεται από απόδοση 2.25, η ισοπαλία από 3.82 και η νίκη της Αγγλίας από 3.37, ενώ στον μεγάλο τελικό, η νίκη της Γαλλίας συνοδεύεται από απόδοση 1.95, η ισοπαλία από 3.36 και η νίκη της Κροατίας από 5.22. Όλες οι παραπάνω αποδόσεις ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

Η Goalbet έχει ανακοινώσει και μια διπλή προσφορά που αφορά τον πρώτο σκόρερ του τελικού.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία