Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται απόψε στις 22:00 τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έχει αποστολή να κάνει την υπέρβαση και να κερδίσει σε μια από τις πιο καυτές έδρες στην Ευρώπη, συνεχίζοντας με επιτυχία την πορεία του στη Euroleague. Φυσικά, ένας τέτοιος αγώνας αποτελεί δέλεαρ και για πολλούς παίχτες του online στοιχήματος, οι οποίοι έχουν στη διάθεσή τους δεκάδες στοιχηματικές αγορές, προκειμένου να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη,από τις εταιρίες στοιχημάτων. Σε μια περίπτωση, μάλιστα, μπορούν και αυτοί να κάνουν την υπέρβαση, διεκδικώντας αυξημένα κέρδη.

 

Η περίπτωση αυτή αφορά στην προσφορά της ιστοσελίδας στοιχήματος Stoiximan, ο οποίος ανακοίνωσε πως θα διατηρήσει 0% γκανιότα στον αγώνα ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Παναθηναϊκό. Η απουσία γκανιότας σημαίνει ότι ο Stoiximan δε θα διατηρήσει προμήθεια από τα στοιχήματα των μελών του και πως οι αποδόσεις είναι ελαφρώς αυξημένες και υψηλότερες της συντριπτικής πλειοψηφίας του ανταγωνισμού.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά, βέβαια, δεν ισχύει για κάθε στοιχηματική αγορά του αγώνα, αλλά αποκλειστικά για αυτή του τελικού αποτελέσματος. Σε αυτή διατηρείται 0% γκανιότα και σε αυτή θα δουν αυξημένες αποδόσεις οι παίχτες. Αναλυτικότερα, ο Stoiximan ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις: 1.22 για νίκη της Μπαρτσελόνα και 5.45 για νίκη του Παναθηναϊκού.

 

Οι παίχτες, λοιπόν, που θα στοιχηματίσουν στο τελικό αποτέλεσμα του Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός και κερδίσουν θα λάβουν αυξημένα κέρδη, χάρη στη 0% γκανιότα. Τα κέρδη αυτά, μάλιστα, θα μεταφερθούν άμεσα στο λογαριασμό τους. Και σε αντίθεση με όσα ισχύουν σε μπόνους που δίνονται με άλλες προσφορές, τα χρήματα αυτά δεν υπόκεινται σε όρους και απαιτήσεις τζιραρίσματος, αλλά είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη. Αυτό είναι, άλλωστε, και το βασικότερο πλεονέκτημα αυτής και κάθε άλλης προσφοράς μηδενικής γκανιότας: η μόνη προϋπόθεση είναι να στοιχηματίσει κανείς σωστά στην αγορά του 1Χ2.

 

Χάρη στη 0% γκανιότα που ανακοίνωσε ο Stoiximan, λοιπόν, οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Και το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να προβλέψουν σωστά το νικητή του αγώνα, καθώς δεν υπάρχουν σύνθετοι και απαιτητικοί όροι.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία