Λα Κορούνια – Μπέτις με 0% γκανιότα* στη Novibet

Αν και η σημερινή ημέρα αποτελεί για τους περισσότερους παίχτες του στοιχήματος ευκαιρία να στοιχηματίσουν στους προγραμματισμένους αγώνες του Champions League, υπάρχουν και άλλοι αγώνες ποδοσφαίρου που υπόσχονται μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Στην Ισπανία, για παράδειγμα, διεξάγονται αναμετρήσεις στο πλαίσιο της Primera Division, με τη Λα Κορούνια να υποδέχεται τη Μπέτις.

Ο συγκεκριμένος αγώνας, βέβαια, δε μπορεί να συγκριθεί με άλλες σημερινές αναμετρήσεις, όπως αυτή της Ντόρτμουντ με τη Μπενφίκα και αυτής της Μπαρτσελόνα με την Παρί Σεν Ζερμέν, που διεξάγονται στο πλαίσιο του Champions League. Για τα μέλη της νόμιμης στοιχηματικής εταιρίας Novibet, όμως, διαθέτει ένα σημαντικό πλεονέκτημα: αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2.

 

Αυξημένες αποδόσεις από τη Novibet

Αναλυτικότερα, η Novibet εφαρμόζει σήμερα την προσφορά** της 0% γκανιότας* στον αγώνα ανάμεσα σε Λα Κορούνια και Μπέτις και δίνει με αυτόν τον τρόπο στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους. Χάρη στην προσφορά**, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 έχουν αυξηθεί και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες που προσφέρουν οι εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού.

Συγκεκριμένα, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η Novibet στο 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Primera Division έχουν ως εξής: 2.25 για νίκη της Λα Κορούνια, 3.30 για ισοπαλία και 3.85 για νίκη της Μπέτις. Χάρη σε αυτές, οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη χωρίς περισσότερο ρίσκο.

 

Ο ρόλος της 0% γκανιότας*

Οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η Novibet έχουν αυξηθεί, χάρη στην απουσία της γκανιότας*. Αυτό που κάνει η προσφορά** της είναι να εξαλείψει την προμήθεια που διατηρεί συνήθως ο bookmaker. Χωρίς αυτή την προμήθεια, οι αποδόσεις δε μειώνονται και παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Ποια στοιχήματα συμμετέχουν;

Για να συμμετάσχει κάποιος στην προσφορά**, θα πρέπει να στοιχηματίσει στον αγώνα της Λα Κορούνια με τη Μπέτις και να επιλέξει την αγορά του 1Χ2. Επιπλέον, θα πρέπει να τοποθετήσει το στοίχημά του πριν την έναρξη του αγώνα, στις 19:45. Τέλος, για να εισπράξει τα αυξημένα κέρδη, θα πρέπει να προβλέψει σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία