Και σήμερα ένας κορυφαίος αγώνας με 0% γκανιότα στην Goalbet

Η εταιρία στοιχημάτων Goalbet προσφέρει σε καθημερινή βάση έναν επιλεγμένο αγώνα ποδοσφαίρου με αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2, δίνοντας έτσι στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν. Η αύξηση των αποδόσεων πραγματοποιείται και σήμερα, μέσω της προσφοράς της 0% γκανιότας που ισχύει για τον αγώνα του Europa League ανάμεσα σε Μαρσέιγ και Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Χάρη στην προσφορά, λοιπόν, όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Μαρσέιγ και Αθλέτικ Μπιλμπάο θα εκμεταλλευτούν αποδόσεις που δεν έχουν μειωθεί ως συνήθως. Από τη στιγμή που απουσιάζει η γκανιότα, άλλωστε, δεν υπάρχει λόγος για τη μείωση των αποδόσεων στα επιλεγμένα σημεία.

 

Προσφορά για όσους προβλέψουν το τελικό αποτέλεσμα

Βασική προϋπόθεση, βέβαια, είναι να τοποθετήσουν οι παίχτες τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Europa League ανάμεσα σε Μαρσέιγ και Αθλέτικ Μπιλμπάο και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Επιπλέον, τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν δε θα πρέπει να είναι live. Άλλωστε, η προσφορά λήγει με τη σέντρα του αγώνα, στις 22:05.

 

Οι αποδόσεις που υπόσχονται περισσότερα κέρδη

Όσοι, λοιπόν, αποφασίσουν να στοιχηματίσουν πριν την έναρξη του αγώνα, στην αγορά του 1Χ2, θα δουν τρεις αυξημένες αποδόσεις στα αντίστοιχα σημεία. Οι αποδόσεις αυτές έχουν ως εξής: 1.83 για νίκη της Μαρσέιγ 3.77 για ισοπαλία και 5.09 για νίκη της Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Σε σύγκριση με τις αντίστοιχες που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού, οι συγκεκριμένες αποδόσεις είναι μεγαλύτερες και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές. Άλλωστε, χάρη στην απουσία της γκανιότας, ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς και συγκαταλέγονται στις πιο συμφέρουσες που θα βρουν οι παίχτες στον σημερινό αγώνα του Europa League.

Πριν λίγες ημέρες η Μαρσέιγ αντιμετώπισε την Παρί Σεν Ζερμέν για το Κύπελλο της Γαλλίας και η Goalbet ήταν παρών ώστε να ανακοινώσει τον αγώνα με 0% γκανιότα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία