Εφές-Φενερμπαχτσέ με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Μπορεί και σήμερα όλα τα βλέμματα να είναι στραμμένα στο ποδόσφαιρο και στο Champions League, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει αγωνιστική δράση και σε άλλα γήπεδα. Οι αγώνες για πρωταθλήματα και κύπελλα στο μπάσκετ συνεχίζουν ακάθεκτοι και τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχημάτων Stoiximan έχουν μία ακόμη προσφορά που μπορούν να εκμεταλλευτούν.

 

Πρόκειται για μια προσφορά 0% γκανιότας, η οποία υπόσχεται αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το νικητή ανάμεσα στον αποψινό αγώνα κυπέλλου Τουρκίας ανάμεσα σε Εφές και Φενερμπαχτσέ. Η προσφορά της 0% γκανιότας έχει αυξήσει τις αποδόσεις στην αγορά του νικητή αγώνα, με αποτέλεσμα τα πιθανά κέρδη να είναι περισσότερα, αλλά το ρίσκο να παραμένει ίδιο. Η προσφορά βασίζεται στην απουσία της γκανιότας, η οποία θα μείωνε υπό κανονικές συνθήκες τις αποδόσεις στη συγκεκριμένη αγορά.

 

Χωρίς τη συγκεκριμένη προμήθεια, όμως, δεν υπάρχει λόγος μείωσης των αποδόσεων και οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Στο πλαίσιο της προσφοράς, λοιπόν, οι αποδόσεις στην αγορά του νικητή του αποψινού αγώνα του κυπέλλου έχουν ως εξής: 2.45 για νίκη της Εφές και 1.48 για νίκη της Φενερμπαχτσέ. Οι παραπάνω τιμές έχουν αυξηθεί και κυμαίνονται πάνω από το μέσο όρο της αγοράς, χάρη στην προσφορά. Και οι παίχτες που θα τις εκμεταλλευτούν θα διεκδικήσουν ακόμη περισσότερα κέρδη.

 

Για να εκμεταλλευτούν, όμως, την προσφορά, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους πριν την έναρξη του αγώνα, στις 19:30. Επιπλέον, θα πρέπει να επιλέξουν ένα από τα σημεία της αγοράς του νικητή αγώνα και, φυσικά, να προβλέψουν σωστά. Σε αυτή την περίπτωση, θα κερδίσουν χρήματα με τη μορφή μετρητών και όχι bonus, όπως συμβαίνει σε άλλες προσφορές. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούν να προχωρήσουν άμεσα σε ανάληψη των κερδών, χωρίς να απαιτείται τζιράρισμα της αξίας τους.

 

Ο Stoiximan ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος και καθημερινά προσφέρει τη μηδενική γκανιότα στα μέλη της μιας και πρόκειται από τις πιο συμφέρουσες προσφορές.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία