Σαουθάμπτον-Άρσεναλ με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, στις 17:00 το απόγευμα, η Σαουθάμπτον υποδέχεται την Άρσεναλ, στο πλαίσιο της Premier League, και τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας Stoiximan μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις σωστές επιλογές τους. Αναλυτικότερα, ο Stoiximan θα διατηρήσει 0% γκανιότα στον αγώνα, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 να είναι υψηλότερες, σε σύγκριση με τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού. Αυτό σημαίνει πως τα μέλη της ιστοσελίδας θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη, προβλέποντας σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε ο Stoiximan,ο οποίος ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος ης Ελλάδας, έχουν ως εξής: 2.98 για νίκη της Σαουθάμπτον, 3.50 για ισοπαλία και 2.62 για νίκη της Άρσεναλ.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία