Παρί Σεν Ζερμέν - Μαρσέιγ με 0% γκανιότα στην εταιρία στοιχήματος Goalbet

Κάθε παίχτης που αναζητά την καλύτερη δυνατή στοιχηματική ευκαιρία (μία ευκαιρία που θα του προσφέρει όσο το δυνατόν περισσότερα κέρδη με όσο το δυνατόν λιγότερο ρίσκο) μπορεί να ψάξει στο σημερινό κουπόνι ή απλά να ρίξει μια ματιά στις σημερινές προσφορές που ανακοινώνουν οι εταιρίες στοιχημάτων. Όσοι ακολουθήσουν τον δεύτερο δρόμο, θα βρουν μια συμφέρουσα προσφορά στην εταιρία στοιχήματος Goalbet, η οποία υπόσχεται περισσότερα κέρδη χωρίς περισσότερο ρίσκο σε όσους στοιχηματίσουν σε επιλεγμένα σημεία του αγώνα του Κυπέλλου Γαλλίας ανάμεσα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Μαρσέιγ .

Η συγκεκριμένη προσφορά είναι εκείνη της 0% γκανιότας, η οποία σήμερα ισχύει για την αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Μαρσέιγ. Χάρη σε αυτή, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν σε αυξημένες αποδόσεις και να τοποθετήσουν πραγματικά στοιχήματα ενισχυμένης αξίας.

 

Η σημερινή προσφορά της Goalbet

Η σημερινή προσφορά της Goalbet οφείλεται στο γεγονός ότι οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής ιστοσελίδας αποφάσισαν να απαρνηθούν την καθιερωμένη προμήθεια που διατηρούν σε κάθε σημείο. Η προμήθεια αυτή, που ονομάζεται γκανιότα, μειώνει ελαφρώς κάθε απόδοση, ώστε ο bookmaker να εξασφαλίζει κέρδος από νικητήρια και χαμένα στοιχήματα. Από τη στιγμή που η γκανιότα βρίσκεται στο 0%, όμως, οι αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία δεν έχουν μειωθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά.

Για να μπορέσουν να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η σημερινή προσφορά της εταιρίας στοιχημάτων Goalbet, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα, στις 22:05 και να επιλέξουν ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2. Εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη, με τη μορφή μετρητών.

 

Οι αυξημένες αποδόσεις του Παρί Σεν Ζερμέν - Μαρσέιγ

Χάρη στην σημερινή προσφορά της 0% γκανιότας, η Goalbet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Κυπέλλου Γαλλίας: 1.41 για νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν, 5.82 για ισοπαλία και 7.93 για νίκη της Μαρσέιγ. Οι εν λόγω αποδόσεις κινούνται πάνω από τον μέσο όρο της αγοράς και υπόσχονται περισσότερα κέρδη από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία