Ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet: 0% γκανιότα* στον κορυφαίο αγώνα της ημέρας

Σύμφωνα με τη Novibet, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος, ο σημερινός κορυφαίος αγώνας ποδοσφαίρου είναι αυτός του αμερικανικού πρωταθλήματος ανάμεσα σε Λ.Α. Γκάλαξι και Τορόντο FC, ο οποίος διεξάγεται στις 5:30 τα ξημερώματα. Κάποια από τα μέλη της Novibet μπορεί να συμφωνούν με αυτή την απόφαση και κάποια να διαφωνούν – όλοι, όμως, θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη στον συγκεκριμένο αγώνα, χάρη στην προσφορά** που συνοδεύει την κορυφαία αναμέτρηση της ημέρας.

Ο αγώνας της ημέρας, άλλωστε, συνοδεύεται από την προσφορά** της 0% γκανιότας* στη ιστοσελίδα στοιχημάτων της Novibet. Έτσι, όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο Γκάλαξι-Τορόντο θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χάρη στο γεγονός ότι έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2.

 

Αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2

Οι τρεις αποδόσεις που συνοδεύουν τα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Λ.Α. Γκάλαξι και Τορόντο FC έχουν αυξηθεί, χάρη στην προσφορά** της 0% γκανιότας*. Η καθιερωμένη προμήθεια που μειώνει τις αποδόσεις απουσιάζει και το αποτέλεσμα είναι οι αυξημένες αποδόσεις που υπόσχονται αυξημένα κέρδη. Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις που θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν όσοι τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 1.91 για νίκη της Γκάλαξι, 4.20 για ισοπαλία και 4.13 για νίκη του Τορόντο.

Οι παραπάνω αποδόσεις υπόσχονται περισσότερα κέρδη από τον ανταγωνισμό, αρκεί οι παίχτες να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και να καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς**.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά**

Τα στοιχήματα που θα μπορέσουν να αποφέρουν αυξημένα κέρδη στους παίχτες θα πρέπει να τοποθετηθούν στο 1Χ2 του Γκάλαξι-Τορόντο, πριν την έναρξη του αγώνα. Επιπλέον, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να αποτελούνται από μια σωστή πρόβλεψη για το τελικό αποτέλεσμα. Τα κέρδη που ενδεχομένως προκύψουν, τέλος, θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία