Μάλαγα-Εσπανιόλ με 0% γκανιότα* στην εταιρία στοιχήματος Novibet

Η εταιρία στοιχήματος Novibet επιφυλάσσει μια συμφέρουσα προσφορά** για όσα μέλη της στοιχηματίσουν σήμερα σε έναν επιλεγμένο αγώνα της ισπανικής Primera Division. Πρόκειται για την προσφορά** της 0% γκανιότας*, η οποία είναι διαθέσιμη για όσους στοιχηματίσουν σήμερα στον αγώνα του ισπανικού πρωταθλήματος ανάμεσα σε Μάλαγα και Εσπανιόλ και τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους στην αγορά του 1Χ2.

Αναλυτικότερα, η συγκεκριμένη προσφορά** ευθύνεται για τη μικρή αύξηση των αποδόσεων στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του Μάλαγα-Εσπανιόλ, αφού εξαλείφει την προμήθεια που υπό κανονικές συνθήκες μειώνει τις αντίστοιχες αποδόσεις. Χάρη σε αυτή, οι παίχτες θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη χωρίς περισσότερο ρίσκο.

 

Αυξημένες αποδόσεις και περισσότερα πιθανά κέρδη

Όσοι, λοιπόν, εκμεταλλευτούν την προσφορά** και προβλέψουν σωστά θα εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη από τα στοιχήματά τους. Η στοιχηματική εταιρία Novibet έχει φροντίσει για αυτό, αυξάνοντας ελαφρώς τις αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία του αγώνα ανάμεσα σε Μάλαγα και Εσπανιόλ. Χάρη στην προσφορά**, λοιπόν, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Primera Division έχουν ως εξής: 2.68 για νίκη της Μάλαγα, 3.15 για ισοπαλία και 3.17 για νίκη της Εσπανιόλ.

Οι παραπάνω αποδόσεις έχουν αυξηθεί και ξεπερνούν τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού. Εξάλλου, οι περισσότερες από τις στοιχηματικές εταιρίες της αγοράς διατηρούν κανονικά γκανιότα* στα συγκεκριμένα σημεία και έχουν μειώσει ελαφρώς τις αποδόσεις τους, σε αντίθεση με τη Novibet.

 

Ποια στοιχήματα συμμετέχουν στην προσφορά**;

Στη σημερινή προσφορά** της Novibet συμμετέχουν μονά και παρολί στοιχήματα, ανεξαρτήτως αξίας. Οι παίχτες, βέβαια, θα πρέπει να επιλέξουν τα κατάλληλα σημεία, στοιχηματίζοντας στο 1Χ2 του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Μάλαγα και Εσπανιόλ. Επιπλέον, θα πρέπει να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους πριν την έναρξη του αγώνα (έως τις 22:00) και όχι κατά τη διάρκειά του, αφού η προσφορά** δεν ισχύει στην πλατφόρμα του live στοιχήματος.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία