Κολοράντο Ράπιντς – Σιάτλ Σάουντερς με 0% γκανιότα* στη Novibet

Το αμερικανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει έναν άκρως αμφίρροπο και ενδιαφέροντα αγώνα που μπορεί να αποφέρει μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη σε όσους επιλέξουν να στοιχηματίσουν σε αυτόν και προβλέψουν σωστά. Πρόκειται για την αναμέτρηση των Κολοράντο Ράπιντς με τους Σιάτλ Σάουντερς, η οποία έχει προγραμματιστεί για απόψε στις 4:00 τα ξημερώματα και συνοδεύεται και από μια προσφορά** στη νόμιμη στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet.

Η προσφορά** δεν είναι άλλη από αυτή της 0% γκανιότας*, η οποία επιτρέπει στους παίχτες να στοιχηματίσουν σε αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του αποψινού αγώνα. Και, μέσω αυτών των αυξημένων αποδόσεων, μπορούν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, χωρίς περισσότερο ρίσκο.

 

Αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2

Η προσφορά** της εταιρείας στοιχηματισμού Novibet έχει ως αποτέλεσμα να εξαλείφεται η γκανιότα*. Χωρίς τη συγκεκριμένη προμήθεια, οι επιλεγμένες αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί ως συνήθως και παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα. Συγκρίνοντας, μάλιστα, τις αποδόσεις της Novibet με τις αντίστοιχες που προσφέρουν οι εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού, διαπιστώνει κανείς ότι κυμαίνονται πάνω από το μέσο όρο της αγοράς.

Στο πλαίσιο της προσφοράς** της, λοιπόν, η Novibet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του αποψινού αγώνα του αμερικανικού πρωταθλήματος: 2.66 για νίκη των Κολοράντο Ράπιντς, 3.43 για ισοπαλία και 3.00 για νίκη των Σιάτλ Σάουντερς.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν

Για να μπορέσουν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην προσφορά** της στοιχηματικής εταιρείας Novibet, οι παίχτες θα πρέπει να σπεύσουν να στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 του επιλεγμένου αγώνα και να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους πριν την έναρξή του. Επιπλέον, προκειμένου να εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Με αυτόν τον τρόπο, το υπόλοιπο του λογαριασμού τους θα αυξηθεί, όχι με κάποιο πριμ (όπως γίνεται σε άλλου είδους προσφορές**), αλλά με μετρητά.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία