Λ.Α. Λέικερς – Ντάλας Μάβερικς με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Η αγωνιστική δράση στο NBA συνεχίζεται και ταυτόχρονα συνεχίζονται οι προσφορές που έχουν στη διάθεσή τους όσοι σκοπεύουν να στοιχηματίσουν στους κορυφαίους αγώνες κάθε ημέρας. Σήμερα, για παράδειγμα, διεξάγεται ο αγώνας ανάμεσα σε Λ.Α. Λέικερς και Ντάλας Μάβερικς, ο οποίος προσφέρει αρκετές στοιχηματικές ευκαιρίες στους παίχτες που θα τον επιλέξουν, ενώ παράλληλα συνοδεύεται και από μια άκρως συμφέρουσα προσφορά στην ιστοσελίδα στοιχημάτων του Stoiximan.

 

Η προσφορά αυτή, βέβαια, δεν είναι άλλη από την καθιερωμένη 0% γκανιότα. Η συγκεκριμένη ισχύει σε καθημερινή βάση στον Stoiximan και σήμερα αφορά στον συγκεκριμένο αγώνα μπάσκετ. Χάρη σε αυτή, λοιπόν, οι παίχτες θα είναι σε θέση να στοιχηματίσουν στο νικητή της αναμέτρησης και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

 

Αναλυτικότερα, όσοι επιλέξουν το Λ.Α. Λέικερς – Ντάλας Μάβερικς θα δουν αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του νικητή αγώνα. Οι αποδόσεις αυξήθηκαν χάρη στην απουσία της γκανιότας, της προμήθειας που υπό κανονικές συνθήκες ευθύνεται για τη μικρή μείωσή τους. Αφού, λοιπόν, η γκανιότα βρίσκεται στο 0%, οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, υποσχόμενες περισσότερα κέρδη.

 

Στο πλαίσιο της σημερινής προσφοράς του, λοιπόν, ο Stoiximan ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στον αποψινό αγώνα του NBA: 1.55 για νίκη των Λ.Α. Λέικερς και 2.80 για νίκη των Ντάλας Μάβερικς. Οι αποδόσεις αυτές συγκαταλέγονται στις υψηλότερες και πιο συμφέρουσες της αγοράς, αφού καταφέρνουν να ξεχωρίσουν από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού, χάρη στην αύξηση που έφερε η απουσία της γκανιότας.

 

Για να εκμεταλλευτούν την προσφορά οι παίχτες δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα, στην αγορά του νικητή. Και, εφόσον προβλέψουν σωστά, θα εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη που φέρνουν οι αυξημένες αποδόσεις. Τα κέρδη, μάλιστα, θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη.

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Stoiximan συνεχίζει να ανακοινώνει την προσφορά της 0% γκανιότας για το NBA ύστερα από τον χτεσινό αγώνα των Οκλαχόμα Θάντερς με τους Μαϊάμι Χιτ, σειρά έχουν σήμερα οι Λ.Α. Λέικερς με τους  Ντάλας Μάβερικς.

Τέλος και οι 'Ελληνες παίκτες του στοιχήματος μπορούν να στοιχηματίσουν στον αγώνα του NBA μέσω του Stoiximan μιας και ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία