Εταιρία στοιχήματος Novibet: Κορυφαίες αποδόσεις στην Euroleague

Μια σειρά από αγώνες της Euroleague θα φέρει σήμερα τις μεγαλύτερες εμπνεύσεις στοιχηματισμού στους παίχτες, ενώ παράλληλα δίνει την ευκαιρία στις εταιρίες στοιχημάτων να ανακοινώσουν σχετικές προσφορές** και να ενισχύσουν την αξία των στοιχημάτων που θα τοποθετήσουν τα μέλη της. Μια τέτοια προσφορά** ανακοίνωσε και η εταιρία στοιχήματος Novibet, η οποία προσφέρει έναν επιλεγμένο αγώνα της Euroleague με κορυφαίες αποδόσεις σε συγκεκριμένα σημεία.

Αναλυτικότερα, η Novibet προσφέρει τον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Αναντολού Εφές και ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 0% γκανιότα* στην αγορά του νικητή. Αυτό σημαίνει ότι όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν αυξημένες αποδόσεις και να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν.

 

Εφές-ΤΣΣΚΑ με 0% γκανιότα* στη Novibet

Στην προσφορά** που ανακοίνωσε η ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet συμμετέχουν μόνον όσα στοιχήματα τοποθετηθούν εγκαίρως στην αγορά του νικητή του αγώνα ανάμεσα σε Εφές και ΤΣΣΚΑ. Οι παίχτες θα πρέπει να σπεύσουν να προβλέψουν το νικητή της αναμέτρησης πριν το τζάμπολ και με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν μία από τις δύο αυξημένες αποδόσεις της προσφοράς**.

Η προσφορά** της 0% γκανιότας*, μάλιστα, δεν απαιτεί ιδιαίτερα ανταλλάγματα από τους παίχτες, γεγονός που σημαίνει ότι όσοι τοποθετήσουν τα παραπάνω στοιχήματα και κερδίσουν δε θα έχουν άλλες υποχρεώσεις στο πλαίσιο της προσφοράς**.

 

Οι αποδόσεις που υπόσχονται αυξημένα κέρδη

Οι αυξημένες αποδόσεις που προκύπτουν από την προσφορά** της Novibet είναι δύο και βρίσκονται στην αγορά του νικητή του σημερινού αγώνα της Euroleague. Χάρη στην απουσία της γκανιότας*, οι αποδόσεις αυτές έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 2.60 για νίκη της Εφές και 1.62 για νίκη της ΤΣΣΚΑ. Σε σύγκριση με τη συντριπτική πλειοψηφία των αποδόσεων που έχουν ανακοινώσει οι ιστοσελίδες του ανταγωνισμού, οι αποδόσεις της Novibet κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία