Παναθηναϊκός – Ρεάλ Μαδρίτης με 0% γκανιότα* στη Novibet

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε στις 21:15 τη Ρεάλ Μαδρίτης, σε έναν αγώνα που θα κρίνει πολλά για την πρόκρισή του στην επόμενη φάση της Euroleague. Ο αγώνας, βέβαια, δεν έχει μεγάλη σημασία μόνο για τους πρασίνους και τους οπαδούς τους, αλλά και για τους παίχτες του στοιχήματος. Άλλωστε, μπορεί να αποφέρει αρκετά κέρδη, ειδικά στην αγορά του νικητή, σε όσους προβλέψουν σωστά.

Οι αποδόσεις που συνοδεύουν τα δύο σημεία της αγοράς, άλλωστε, έχουν προσαρμοστεί στα δεδομένα του ντέρμπι και βρίσκονται πολύ κοντά μεταξύ τους, υποσχόμενες άφθονα κέρδη. Και η σημερινή προσφορά** της νόμιμης εταιρίας στοιχημάτων Novibet έρχεται να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τις αποδόσεις και τα υποσχόμενα κέρδη.

 

0% γκανιότα* στην αγορά του νικητή

Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ Μαδρίτης και επιλέξουν την αγορά του νικητή θα δουν αυξημένες αποδόσεις, οι οποίες οφείλονται στην προσφορά** της Novibet. Η ιστοσελίδα ανακοίνωσε πως διατηρεί 0% γκανιότα* στον σημερινό αγώνα μπάσκετ, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην επιλεγμένη αγορά να μην έχουν μειωθεί, όπως γίνεται πάντα. Παραμένουν έτσι σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους επιλέξουν τα κατάλληλα σημεία και προβλέψουν σωστά το νικητή.

 

Αποδόσεις άνω του μέσου όρου

Οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η Novibet ξεπερνούν αυτές του ανταγωνισμού και βρίσκονται πάνω από το μέσο όρο της αγοράς. Άλλωστε, οι περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων διατηρούν κανονικά γκανιότα* στον αγώνα ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ρεάλ Μαδρίτης, με αποτέλεσμα να έχουν μειώσει ελαφρώς τις δικές τους αποδόσεις.

Αντίθετα, η Novibet δε μείωσε τις αποδόσεις στην αγορά του νικητή, οι οποίες έχουν ως εξής στον αποψινό αγώνα της Euroleague: 1.90 για νίκη του Παναθηναϊκού και 2.10 για νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης. Οι αποδόσεις θα παραμείνουν σε υψηλότερα επίπεδα, έως την ώρα του τζάμπολ του αγώνα.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν

Όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά** της Novibet, λοιπόν, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν τις 21:15, ώρα έναρξης του αγώνα. Επιπλέον, θα πρέπει να επιλέξουν την αγορά του νικητή αγώνα και, φυσικά, να προβλέψουν σωστά, ώστε να εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη. Αυτές είναι και οι μόνες προϋποθέσεις συμμετοχής σε μια προσφορά** που προτιμούν οι περισσότεροι παίχτες του στοιχήματος, ακριβώς για αυτόν τον λόγο: ζητά ελάχιστα ανταλλάγματα, ενώ υπόσχεται περισσότερα κέρδη.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία