Κορυφαίες αποδόσεις στο αγγλικό Championship ανακοινώνει η ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet

Η Novibet ανακοινώνει και σήμερα μια νέα προσφορά** για τα μέλη της, δίνοντάς τους την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη σε έναν επιλεγμένο αγώνα. Η σημερινή προσφορά** ευθύνεται για την αύξηση των αποδόσεων σε επιλεγμένα σημεία του αγώνα του αγγλικού Championship ανάμεσα σε Χάντερσφιλντ και Ντέρμπι και μπορεί να αποφέρει στους παίχτες περισσότερα κέρδη από αυτά που θα δικαιολογεί το ρίσκο των στοιχημάτων τους.

Αναλυτικότερα, η νόμιμη ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet ανακοίνωσε πως διατηρεί 0% γκανιότα* στο 1Χ2 του Χάντερσφιλντ-Ντέρμπι, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στα τρία επιλεγμένα σημεία να κινούνται πάνω από τον μέσο όρο της αγοράς. Χάρη σε αυτό το γεγονός, όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη, χωρίς άλλες υποχρεώσεις.

 

Χάντερσφιλντ-Ντέρμπι με 0% γκανιότα* στο 1Χ2

Τα μέλη της Novibet που θέλουν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τα στοιχήματά τους δεν έχουν παρά να καλύψουν τις απλές προϋποθέσεις της προσφοράς**. Αρχικά, θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Χάντερσφιλντ και Ντέρμπι, τοποθετώντας τις προβλέψεις τους πριν την έναρξη του αγώνα. Τα στοιχήματά τους μπορούν να έχουν οποιαδήποτε αξία, αλλά βασική προϋπόθεση είναι να προβλέπουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Με αυτόν τον τρόπο, οι παίχτες θα έχουν καλύψει όλες τις προϋποθέσεις της σημερινής προσφοράς** και θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

 

Οι αποδόσεις της Novibet στον επιλεγμένο αγώνα

Οι αποδόσεις του 1Χ2 του Χάντερσφιλντ-Ντέρμπι έχουν επηρεαστεί από την προσφορά** της Novibet και πλέον κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού. Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις της Novibet στα επιλεγμένα σημεία έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 2.20 για νίκη της Χάντερσφιλντ, 3.40 για ισοπαλία και 3.90 για νίκη της Ντέρμπι. Χάρη σε αυτές, όσοι καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς** και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία