Άουγκσμπουργκ-Κολωνία με 0% γκανιότα* στη Novibet

Η Άουγκσμπουργκ υποδέχεται απόψε την Κολωνία, σε έναν από τους πλέον αμφίρροπους σημερινούς αγώνες της Bundesliga. Οι προβλέψεις για το νικητή μπορεί να δυσκολέψουν κάποιους από τους παίχτες του στοιχήματος και για αυτό το λόγο οι αποδόσεις κυμαίνονται σε σχετικά υψηλά επίπεδα. Τα επίπεδα αυτά, όμως, γίνονται ακόμη υψηλότερα στην περίπτωση της Novibet, χάρη στο γεγονός ότι η νόμιμη ιστοσελίδα στοιχημάτων διατηρεί 0% γκανιότα* στον αποψινό αγώνα της Bundesliga.

 

Όπως είναι φυσικό, λοιπόν, υψηλότερες αποδόσεις σημαίνουν και υψηλότερα κέρδη. Χάρη στην προσφορά** της 0% γκανιότας*, άλλωστε, η Novibet απαρνείται την προμήθειά της, για χάρη της αύξησης των αποδόσεων και των κερδών που θα εξασφαλίσουν όσοι προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Αυτό που κάνει, άλλωστε, η συγκεκριμένη προσφορά** είναι να μη μειώνει τις αποδόσεις σε επιλεγμένα σημεία, προκειμένου να εξασφαλίσει κέρδος η Novibet, και να διατηρεί τις αποδόσεις σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Όσοι στοιχηματίσουν στον αποψινό αγώνα της Bundesliga, λοιπόν, θα δουν τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2: 2.45 για νίκη της Άουγκσμπουργκ, 3.50 για ισοπαλία και 3.25 για νίκη της Κολωνίας. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις, μάλιστα, συγκαταλέγονται ανάμεσα στις κορυφαίες της αγοράς. Οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού, άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα*, με αποτέλεσμα να έχουν μειώσει λίγο τις αντίστοιχες αποδόσεις.

 

Η σημερινή προσφορά** της Novibet, λοιπόν, υπόσχεται αύξηση κερδών χωρίς αύξηση ρίσκου σε όσους στοιχηματίσουν στον αγώνα της Άουγκσμπουργκ με την Κολωνία. Για να μπορούν να εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη, όμως, οι παίχτες θα πρέπει να επιλέξουν οπωσδήποτε την αγορά του 1Χ2 και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Επιπλέον, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν τις 21:30 που ξεκινά ο αγώνας. Οι αυξημένες αποδόσεις, άλλωστε, δε θα είναι διαθέσιμες στην πλατφόρμα του live στοιχήματος.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Κανόνες Novibet


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 
 

 

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία