Ορλάντο Σίτι – Χιούστον με 0% γκανιότα στην Championsbet

Με αφορμή το αγωνιστικό διάλειμμα έως τον τελικό του ΕURO, η ιστοσελίδα στοιχήματος Championsbet στρέφει το βλέμμα της στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και στην 1η Κατηγορία του Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου των ΗΠΑ, όπου το Ορλάντο Σίτι αντιμετωπίζει το Χιούστον. Ο συγκεκριμένος αγώνας είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 9 Ιουλίου, στις 03:00 τα ξημερώματα, και η Championsbet υπόσχεται αυξημένα κέρδη σε όσους στοιχηματίσουν σε αυτόν και προβλέψουν σωστά το τελικό του αποτέλεσμα.

 

Η ιστοσελίδα, άλλωστε, ανακοίνωσε πως διατηρεί 0% γκανιότα στον συγκεκριμένο αγώνα. Αυτό δε μπορεί να σημαίνει τίποτε άλλο, παρά αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2. Με την εξάλειψη της γκανιότας, άλλωστε, η προμήθεια που διατηρεί η Championsbet μηδενίζεται, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να μην έχουν μειωθεί. Και οι παίχτες που θα τις εκμεταλλευτούν μπορούν να εξασφαλίσουν επιπλέον κέρδη, με τη μορφή μετρητών.

 

Αναλυτικότερα, η Championsbet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις για τον αγώνα του Σαββάτου: 2.18 για νίκη του Ορλάντο Σίτι, 3.62 για ισοπαλία και 3.63 για νίκη του Χιούστον. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις έχουν αυξηθεί, χάρη στην προσφορά της ιστοσελίδας, και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες που έχουν ανακοινώσει οι υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες. Με λίγα λόγια, λοιπόν, υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε κάθε παίχτη που θα προβλέψει σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Οι όροι της προσφοράς της Championsbet, μάλιστα, είναι εξαιρετικά απλοί και ζητούν ελάχιστα ανταλλάγματα. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να στοιχηματίσουν οποιοδήποτε ποσό σε ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2 και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Το στοίχημα αυτό, όμως, θα πρέπει να το τοποθετήσουν πριν την έναρξη του αγώνα, καθώς η προσφορά της 0% γκανιότας δεν ισχύει στην περίπτωση του live στοιχήματος.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία