Ντέρμπι-Κάρντιφ με κορυφαίες αποδόσεις στην στοιχηματική εταιρία Novibet

Οι ομάδες του αγγλικού Championship συνεχίζουν και σήμερα τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, με έναν από τους αγώνες της διοργάνωσης να ξεχωρίζει, όχι μόνο λόγω της αμφίρροπης φύσης του (η οποία φέρνει υψηλότερες αποδόσεις), αλλά λόγω και της σημερινής προσφοράς** της στοιχηματικής εταιρίας Novibet. Η συγκεκριμένη προσφορά** αυξάνει ακόμη περισσότερο επιλεγμένες αποδόσεις, με αποτέλεσμα να υπόσχεται ακόμη περισσότερα κέρδη στους νικητές.

Αναλυτικότερα, ο εν λόγω αγώνας είναι εκείνος ανάμεσα σε Ντέρμπι και Κάρντιφ, ο οποίος είναι διαθέσιμος με 0% γκανιότα* στη Novibet. Αυτό σημαίνει ότι οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 έχουν αυξηθεί και πως όσοι καλύψουν τους όρους της προσφοράς** και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα θα εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

 

Ντέρμπι-Κάρντιφ με 0% γκανιότα* στο 1Χ2

Η σημερινή προσφορά** της εταιρίας στοιχήματος Novibet ισχύει αποκλειστικά για τα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2. Εκεί έχει εξαλειφθεί η γκανιότα*, με αποτέλεσμα να μην έχουν μειωθεί οι επιλεγμένες αποδόσεις και να κυμαίνονται πλέον σε υψηλότερα επίπεδα, υποσχόμενες αυξημένα κέρδη. Τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν, μάλιστα, όσοι εκμεταλλευτούν την προσφορά**, τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα θα έχουν στο σύνολό τους τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

 

Οι αποδόσεις της Novibet στον αγώνα

Στο πλαίσιο της προσφοράς** της, λοιπόν, η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Championship: 2.92 για νίκη της Ντέρμπι, 3.45 για ισοπαλία και 2.70 για νίκη της Κάρντιφ. Πρόκειται για αποδόσεις που ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς και που υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

H Novibet ανακοινώνει συνεχώς προσφορές** για το αγγλικό ποδόσφαιρο, προσφορές** τις οποίες μπορούν να επωφεληθούν και οι Έλληνες παίχτες στοιχημάτων λόγου του ότι ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας. Ένα πρόσφατο παράδειγμα είναι και ο αγώνας Μπέρνλι-Τσέλσι της Premier League που ανακοίνωσε η Novibet με 0% γκανιότα*.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία