Σεβίλλη – Αθλέτικ Μπιλμπάο με 0% γκανιότα* στη Novibet

Αν και βρισκόμαστε στα μέσα της εβδομάδας, οι παίχτες που στοιχηματίζουν στους αγώνες ποδοσφαίρου των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων έχουν τη δυνατότητα να αναζητήσουν ευκαιρίες και να διεκδικήσουν κέρδη, με προβλέψεις σε κορυφαίες αναμετρήσεις. Για παράδειγμα, σήμερα διεξάγονται αγώνες στην ισπανική Primera Division, με έναν από αυτούς να ξεχωρίζει – ειδικά για όσους στοιχηματίζουν μέσω της νόμιμης στοιχηματικής εταιρίας Novibet.

 

Αυξημένες αποδόσεις στο 1Χ2

Η Novibet, άλλωστε, ανακοίνωσε μια νέα προσφορά** για όσους στοιχηματίσουν σήμερα στον αγώνα της Primera Division ανάμεσα σε Σεβίλλη και Αθλέτικ Μπιλμπάο. Ο αγώνας προσφέρεται με 0% γκανιότα*, γεγονός που σημαίνει πως όσοι στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 θα δουν αυξημένες αποδόσεις. Η συγκεκριμένη προσφορά** είναι δυνατή, χάρη στο γεγονός ότι η γκανιότα* που διατηρεί στα επιλεγμένα σημεία η Novibet βρίσκεται στο 0%. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει προμήθεια και οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί. Αντίθετα, κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

 

Οι αυξημένες αποδόσεις της Novibet

Στο πλαίσιο της προσφοράς** της, λοιπόν, η Novibet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Primera Division: 1.67 για νίκη της Σεβίλλης, 4.10 για ισοπαλία και 6.10 για νίκη της Αθλέτικ Μπιλμπάο. Οι εν λόγω αποδόσεις αποδεικνύονται πιο συμφέρουσες, αν συγκριθούν με αυτές του ανταγωνισμού. Άλλωστε, ο μέσος όρος της αγοράς βρίσκεται χαμηλότερα, καθώς οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες έχουν μειώσει τις δικές τους αποδόσεις, εξαιτίας της γκανιότας*.

 

Τα πλεονεκτήματα της προσφοράς**

Εκτός του ότι υπόσχεται αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα (κέρδη που δε συνοδεύονται από αυξημένο ρίσκο), η συγκεκριμένη προσφορά** ζητά και ελάχιστα ανταλλάγματα. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα ανάμεσα σε Σεβίλλη και Αθλέτικ Μπιλμπάο, σε ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2.

Επίσης, σε αντίθεση με άλλες προσφορές**, η συγκεκριμένη υπόσχεται αποκλειστικά μετρητά. Αυτό σημαίνει ότι και τα επιπλέον κέρδη που θα προκύψουν, εξαιτίας των αυξημένων προσφορών**, θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη και πως δεν απαιτείται τζιράρισμα της αξίας τους, προκειμένου να απελευθερωθούν.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία