Κορυφαίες αποδόσεις στην Premier League ανακοίνωσε η εταιρία στοιχήματος Goalbet

Η εταιρία στοιχήματος Goalbet καλύπτει σήμερα στο σύνολό τους τους αγώνες της αγγλικής Premier League και δείχνει την ίδια προσοχή σε κάθε αναμέτρηση, ανακοινώνοντας ένα πλήθος στοιχημάτων. Ωστόσο, ένας από τους σημερινούς αγώνες της διοργάνωσης καταφέρνει να ξεχωρίσει στα μάτια των μελών της, καθώς προσφέρεται με 0% γκανιότα και αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2.

Ο επιλεγμένος αγώνας είναι αυτός ανάμεσα σε Τότεναμ και Γουότφορντ. Χάρη στην προσφορά, οι αποδόσεις στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς, τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα, και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

 

Αυξημένα κέρδη χωρίς αυξημένο ρίσκο

Ενώ, όμως, τα πιθανά κέρδη στο 1Χ2 του Τότεναμ-Γουότφορντ είναι αυξημένα, δε συμβαίνει το ίδιο και με το ρίσκο. Οι αποδόσεις, άλλωστε, αυξήθηκαν επειδή απουσιάζει η καθιερωμένη η προμήθεια που διατηρούν όλες οι εταιρίες στοιχημάτων, γνωστή ως γκανιότα. Έτσι, οι αποδόσεις δε μειώθηκαν ως συνήθως και πλέον υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους καλύψουν δύο απλές προϋποθέσεις: να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο 1Χ2 του Τότεναμ-Γουότφορντ και να προβλέψουν σωστά το τελικό του αποτέλεσμα.

Με αυτόν τον τρόπο, οι παίχτες θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα μπορούν να μεταφερθούν άμεσα από τον λογαριασμό τους, χωρίς να συνοδεύονται από απαιτήσεις τζιραρίσματος.

 

Οι αποδόσεις που φέρνουν τα αυξημένα κέρδη

Οι αποδόσεις που μπορούν να αποφέρουν αυξημένα κέρδη στα μέλη της νόμιμης στοιχηματικής εταιρίας Goalbet είναι τρεις και βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Τότεναμ και Γουότφορντ. Συγκεκριμένα, οι αποδόσεις διαμορφώνονται ως εξής μέσω της προσφοράς: 1.67 για νίκη της Τότεναμ, 4.10 για ισοπαλία και 6.21 για νίκη της Γουότφορντ. Όσοι, λοιπόν, επιλέξουν ένα από τα σημεία και προβλέψουν σωστά θα εισπράξουν και τα ανάλογα αυξημένα κέρδη.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία