Στοιχηματική εταιρεία Novibet: Live στοιχήματα με ανταμοιβές στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Την Κυριακή 19 Νοεμβρίου, η ελληνική Superleague επιφυλάσσει ένα μεγάλο ντέρμπι για τους λάτρεις του ποδοσφαίρου. Πρόκειται για τον αγώνα ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει και το highlight σε πολλές στοιχηματικές εταιρίες. Ήδη, μάλιστα, συγκαταλέγεται στα highlights της στοιχηματικής εταιρείας Novibet, η οποία δεν έχει παραλείψει να ανακοινώσει και μια σχετική προσφορά** για τα μέλη της που θα τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Αναλυτικότερα, η Novibet υπόσχεται να ανταμείψει όσα μέλη της τοποθετήσουν τα κατάλληλα live στοιχήματα με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Τους δίνει με αυτόν τον τρόπο την ευκαιρία να διεκδικήσουν επιπλέον κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν χρήματα από τον λογαριασμό τους.

 

Κέρδη και ανταμοιβές στα live στοιχήματα

Η προσφορά** της Novibet ισχύει μόνο για τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν κατά τη διάρκεια του Παναθηναϊκός-ΑΕΚ, την ερχόμενη Κυριακή. Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν live θα λάβουν και την αντίστοιχη ανταμοιβή, ανάλογα με το ποσό που έχουν στοιχηματίσει.

Για παράδειγμα, όσοι στοιχηματίσουν 10-24,99 ευρώ κατά τη διάρκεια του αγώνα θα κερδίσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο μικρής αξίας. Όσοι στοιχηματίσουν 25-49,99 ευρώ θα κερδίσουν ένα στοίχημα μεσαίας αξίας. Και όσοι στοιχηματίσουν 50 ευρώ και άνω θα κερδίσουν ένα στοίχημα μεγάλης αξίας.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά**

Στην προσφορά** της νόμιμης εταιρίας στοιχημάτων Novibet συμμετέχουν όλα τα live στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ, ανεξαρτήτως της αγοράς που θα επιλέξουν. Θα πρέπει, όμως, το στοίχημά τους να έχει αξία 10 ευρώ και άνω. Τέλος, μπορεί να είναι είτε μονό είτε παρολί και δεν έχει καμία σημασία αν θα κερδίσει ή όχι. Σε κάθε περίπτωση, θα αποφέρει το στοίχημα χωρίς ρίσκο που θα μπορέσουν έπειτα να χρησιμοποιήσουν οι παίχτες, προκειμένου να διεκδικήσουν εκ νέου κέρδη, χωρίς να ανησυχούν για το υπόλοιπο του λογαριασμού τους.



** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία