Παρολί μειωμένου ρίσκου στο γερμανικό Κύπελλο στην εταιρεία στοιχήματος Mybet

Σήμερα και αύριο, διεξάγονται κάποιοι κορυφαίοι αγώνερς ποδοσφαίρου στη Γερμανία, στο πλαίσιο όχι της Bundesliga, αλλά του Κυπέλλου DFB. Και, όπως είναι φυσικό, τα μέλη της εταιρείας στοιχήματος Mybet μπορούν να πραγματοποιήσουν προβλέψεις στους αγώνες και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Παράλληλα, έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν τη νέα προσφορά της Mybet και να τοποθετήσουν παρολί στοιχήματα με μειωμένο ρίσκο.

Η νέα προσφορά της στοιχηματικής ιστοσελίδας Mybet υπόσχεται μειωμένο ρίσκο στα παρολί του DFB, αφού όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και χάσουν υπό προϋποθέσεις θα δικαιούνται μια δεύτερη ευκαιρία στοιχηματισμού. Με άλλα λόγια, ακόμη και όσοι χάσουν θα μπορούν να ρεφάρουν, χωρίς να ρισκάρουν νέα χρήματα από τον λογαριασμό τους.

 

Δεύτερη ευκαιρία στοιχηματισμού από τη Mybet

Η σημερινή προσφορά της Mybet ισχύει αποκλειστικά για τα κατάλληλα παρολί που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στους αγώνες του DFB. Αφού εγγραφούν στην προσφορά και τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, οι παίχτες δεν έχουν παρά να περιμένουν τη διευθέτησή τους. Και, στην περίπτωση που χάσουν, εξαιτίας μίας και μόνο λανθασμένης πρόβλεψης, θα δικαιούνται την αποζημίωση της προσφοράς: μια δεύτερη ευκαιρία που θα έχει τη μορφή στοιχήματος χωρίς ρίσκο.

Το στοίχημα που θα εξασφαλίσουν όσοι συμμετείχαν στην προσφορά θα έχει αξία ίση με το 1/3 της αξίας του παρολί και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τις επόμενες τρεις ημέρες, σε οποιοδήποτε από τα αθλητικά γεγονότα που καλύπτει στοιχηματικά η Mybet. Και, χάρη σε αυτό, οι παίχτες θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν εκ νέου κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν επιπλέον χρήματα από τον λογαριασμό τους.

Στο παρολί αυτό μπορούν να στοιχηματίσουν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος καθώς η Μybet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία