Εταιρεία στοιχημάτων Mybet: Ανταμοιβές στα preseason στοιχήματα του NBA

Οι παίχτες του στοιχήματος θα πρέπει να περιμένουν μερικές εβδομάδες ακόμη, προκειμένου να ξεκινήσουν να στοιχηματίζουν στους αγώνες της κανονικής σεζόν του NBA, αλλά έχουν την ευκαιρία να… ζεσταθούν, τοποθετώντας προβλέψεις στους αγώνες της preseason της κορυφαίας διοργάνωσης μπάσκετ του πλανήτη. Οι συγκεκριμένοι αγώνες ξεκινούν άμεσα και ειδικά τα μέλη της εταιρείας στοιχημάτων Mybet μπορούν να διεκδικήσουν πολλά περισσότερα από κέρδη, χάρη στη νέα της προσφορά.

Η νέα προσφορά της στοιχηματικής ιστοσελίδας Mybet υπόσχεται να ανταμείψει όσα μέλη της τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στους αγώνες της preseason του NBA με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Έτσι, όσοι κερδίσουν θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν ακόμη περισσότερα κέρδη, χωρίς το παραμικρό ρίσκο, ενώ όσοι χάσουν θα έχουν τη δυνατότητα να προσπαθήσουν να ρεφάρουν, χωρίς να ρισκάρουν επιπλέον χρήματα από τον λογαριασμό τους.

 

Η ανταμοιβή της προσφοράς της Mybet

Όσοι εκμεταλλευτούν την προσφορά της στοιχηματικής εταιρείας Mybet και τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα εξασφαλίσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, το οποίο θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις επόμενες τρεις ημέρες, προκειμένου να διεκδικήσουν κέρδη δίχως ρίσκο σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός επιθυμούν.

Το στοίχημα χωρίς ρίσκο θα έχει αξία ίση με το 20% της συνολικής αξίας των στοιχημάτων που θα τοποθετήσουν στο πλαίσιο της προσφοράς, έως ένα συγκεκριμένο ποσό.

 

Όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής

Όσοι παίχτες επιθυμούν να εκμεταλλευτούν την προσφορά της Mybet η οποία ανληκει και στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος θα πρέπει αρχικά να εγγραφούν σε αυτή, έως τις 00:59, τα μεσάνυχτα της 10ης Οκτωβρίου. Έπειτα, έχουν την ίδια διορία, προκειμένου να τοποθετήσουν στοιχήματα συνολικής αξίας 50 ευρώ στους αγώνες της preseason. Τα στοιχήματα αυτά μπορούν να είναι μονά ή παρολί και να αφορούν σε οποιονδήποτε από τους διαθέσιμους αγώνες και τις στοιχηματικές αγορές. Ωστόσο, θα πρέπει να αφορούν σε σημεία με απόδοση 1.70 και άνω, προκειμένου να συμμετάσχουν στην προσφορά.

Τέλος, δεν έχει καμία σημασία αν τα παραπάνω στοιχήματα χάσουν ή κερδίσουν. Σε κάθε περίπτωση, θα αποφέρουν στους παίχτες ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Mybet αναταμείβει τα μέλη της που στοιχηματίζουν στα αμερικάνικα αθλήματα δείχνοντας έτσι την ποικιλία της σε αθλήματα και στοιχήματα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία