Άγιαξ-ΑΕΚ με live ανταμοιβές στην εταιρία στοιχημάτων Novibet

Το σημερινό πρόγραμμα του Champions League παρουσιάζει και έντονο ελληνικό ενδιαφέρον, αφού η μόνη ελληνική ομάδα της διοργάνωσης, η ΑΕΚ ξεκινά εκτός έδρας την προσπάθεια πρόκρισης, αντιμετωπίζοντας στις 19:55 τον Άγιαξ. Ο συγκεκριμένος αγώνας είναι, φυσικά, διαθέσιμος και για live στοιχηματισμό στην εταιρία στοιχημάτων Novibet και προσφέρει πολλές ευκαιρίες κερδών.

Οι ευκαιρίες για κέρδη, όμως, δεν είναι το μόνο που υπόσχεται στο live στοίχημα ο αγώνας ανάμεσα σε Άγιαξ και ΑΕΚ. Χάρη στη σημερινή προσφορά** της Novibet, υπόσχεται και ανταμοιβές, στους παίχτες εκείνους που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα. Οι παίχτες αυτοί θα εξασφαλίσουν και μια ανταμοιβή με τη μορφή στοιχήματος χωρίς ρίσκο, είτε κερδίσουν είτε χάσουν.

 

Πώς λειτουργεί η προσφορά** της Novibet;

Αναλυτικότερα, οι παίχτες που θέλουν να συμμετάσχουν στη σημερινή προσφορά** της στοιχηματικής εταιρίας Novibet θα πρέπει να συντονιστούν με το live του Άγιαξ-ΑΕΚ και να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Τα στοιχήματα αυτά μπορούν να είναι μονά ή παρολί και να αφορούν σε οποιοδήποτε σημείο. Ωστόσο, θα πρέπει να καλύπτουν δύο βασικές προϋποθέσεις, όσον αφορά στην αξία τους και στην απόδοση που θα τα συνοδεύει.

Εφόσον, λοιπόν, κάποιος παίχτης τοποθετήσει τα κατάλληλα στοιχήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα σε Άγιαξ και ΑΕΚ, θα δικαιούται την ανταμοιβή της προσφοράς**, είτε οι προβλέψεις του είναι σωστές είτε όχι.

 

Οι ανταμοιβές της προσφοράς**

Οι παίχτες που θα καλύψουν τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς** θα ανταμειφθούν με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Η Novibet, μάλιστα, μοιράζει τρία διαφορετικά τέτοια στοιχήματα, ανάλογα με την αξία των live στοιχημάτων που θα τοποθετήσουν οι παίχτες. Έτσι, όσοι συμμετάσχουν στην προσφορά** θα μπορούν να κερδίσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο μικρής, μεσαίας ή μεγάλης αξίας. Μέσα σε αυτούς τους παίχτες να θυμίσουμε πως είναι και οι Έλληνες καθώς η Novibet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

Τέλος να ενημερώσουμε πως η Novibet για σήμερα έχει ανακοινώσει την προσφορά** της 0% γκανιότας* για τον αγώνα Βικτόρια Πλζεν και ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία