Ανταμείβει τα στοιχήματα στην Bundesliga 2 η εταιρεία στοιχηματισμού Mybet

Το τμήμα προσφορών της εταιρείας στοιχηματισμού Mybet στρέφει σήμερα το βλέμμα του στους αγώνες της γερμανικής Bundesliga 2, οι οποίοι πλέον δεν προσφέρονται μόνο για στοιχηματισμό, αλλά και για τη διεκδίκηση της σημερινής προσφοράς. Πρόκειται για μια προσφορά που υπόσχεται να ανταμείψει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στη γερμανική διοργάνωση με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο.

Χάρη σε αυτό το στοίχημα, οι παίχτες θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν επιπλέον κέρδη, χωρίς όμως να χρειαστεί να ρισκάρουν επιπλέον χρήματα από τον λογαριασμό τους.

 

Η σημερινή προσφορά της Mybet

Τα μέλη της στοιχηματικής εταιρείας Mybet, λοιπόν, μπορούν να σήμερα να διεκδικήσουν όχι μόνο κέρδη, αλλά και μια επιπλέον ανταμοιβή, αρκεί να τοποθετήσουν σήμερα (έως τις (00:59) τα κατάλληλα στοιχήματα στους αγώνες της γερμανικής Bundesliga 2. Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά είναι τα εξής: μονά ή παρολί, πριν την έναρξη ή κατά τη διάρκεια του αγώνα, που θα έχουν αξία τουλάχιστον 10 ευρώ και θα αφορούν σε σημεία με απόδοση 2.00 και άνω. Τα εν λόγω στοιχήματα, μάλιστα, μπορούν να αφορούν σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά.

Για να μπορέσουν να συμμετάσχουν στην προσφορά της Mybet, όμως, οι παίχτες θα πρέπει πρώτα να εγγραφούν. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα εξασφαλίσουν την ανταμοιβή τους, είτε τα στοιχήματά τους κερδίσουν είτε χάσουν.

 

Η ανταμοιβή που διεκδικούν οι παίχτες

Όσοι, λοιπόν, συμμετάσχουν στην προσφορά και τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα εξασφαλίσουν την ανταμοιβή τους: ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Το στοίχημα αυτό θα έχει την ίδια αξία με τα χρήματα που στοιχημάτισαν (έως ένα όριο) και θα ισχύει για τις τρεις επόμενες ημέρες. Και, χάρη σε αυτό, οι παίχτες θα είναι σε θέση να στοιχηματίσουν σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός, χωρίς να ρισκάρουν επιπλέον χρήματα από τον λογαριασμό τους.

Και χτες η Mybet η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, επέλεξε να χαρίσει δωρεάν στοίχημα σε όσα μέλη της θα στοιχημάτιζαν στους αγώνες προκριματικών του Europa League.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία