Ανταμείβει τις ισοπαλίες του Europa League η εταιρεία στοιχημάτων Mybet

Η εταιρεία στοιχημάτων Mybet ανακοίνωσε σήμερα μια ασυνήθιστη προσφορά για τα μέλη της που σκοπεύουν να στοιχηματίσουν στους αγώνες του Europa League. Η νέα προσφορά καλεί τους παίχτες να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και να προβλέψουν τρεις ισοπαλίες στους σημερινούς αγώνες, προκειμένου να ανταμειφθούν, όχι μόνο με τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν, αλλά και με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο.

Συγκεκριμένα, όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν τρεις ισοπαλίες θα εξασφαλίσουν, μαζί με τα κέρδη τους, και ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, αξίας μεγαλύτερης από του στοιχήματος που θα έχουν τοποθετήσει!

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς

Πρώτα απ’ όλα, οι παίχτες θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στην προσφορά και να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, μέχρι απόψε, στις 00:59. Τα στοιχήματά τους θα πρέπει να είναι παρολί τριών σημείων και να αποτελούνται από προβλέψεις για τρεις ισοπαλίες στους σημερινούς αγώνες του Europa League – κοινώς, θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο Χ της αγοράς του 1Χ2. Επιπλέον, το στοίχημά τους θα πρέπει να έχει αξία 10 ευρώ και άνω και να τοποθετηθεί πριν την έναρξη κάθε αγώνα.

Εφόσον τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα και προκύψουν και οι τρεις ισοπαλίες, οι παίχτες δε θα εξασφαλίσουν μόνο τα κέρδη που δικαιούνται, αλλά και την ανταμοιβή τους: ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο μεγάλης αξίας, το οποίο θα μπορεί να τους αποφέρει κέρδη χωρίς το παραμικρό ρίσκο. Το στοίχημα που θα κερδίσουν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε από τα αθλητικά γεγονότα που καλύπτει στοιχηματικά η Mybet, τις επόμενες τρεις ημέρες.

H Mybet είναι από τις στοιχηματικές εταιρείες που παρακολουθούν στενά όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώνεις και επιπλέον ανακοινώνει συνεχώς ποικίλες προσφορές στους αγώνες αυτούς. Για παράδειγμα το παρολί μειωμένου ρίσκου που ανακοίνωσε στους αγώνες του Champions League τις προηγούμενες ημέρες.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία