Αυστραλία-Περού με κορυφαίες αποδόσεις στην στοιχηματική εταιρία Novibet

Τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας Novibet έχουν συνηθίσει να βλέπουν μια προσφορά** κάθε ημέρα που επισκέπτονται την ιστοσελίδα και οι υπεύθυνοι δε θα μπορούσαν να τους απογοητεύσουν ούτε σήμερα, ειδικά σε μια περίοδο που η αγωνιστική δράση είναι τόσο πλούσια, εξαιτίας του Μουντιάλ της Ρωσίας. Έτσι, και σήμερα, οι παίχτες θα δουν και θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν μία προσφορά** που τους επιτρέπει να στοιχηματίσουν σε έναν αγώνα και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

Η προσφορά** δεν είναι άλλη από εκείνη της 0% γκανιότας*, η οποία ισχύει για τον αγώνα ανάμεσα σε Αυστραλία και Περού. Η Novibet διατηρεί 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία να έχουν αυξηθεί και να υπόσχονται περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο.

 

Αυστραλία-Περού με 0% γκανιότα* στο 1Χ2

Η προσφορά** της νόμιμης εταιρίας στοιχήματος Novibet ισχύει μόνο για όσα στοιχήματα τοποθετήσουν οι παίχτες στην αγορά του 1Χ2 του Αυστραλία-Περού. Εκεί βρίσκονται οι τρεις κορυφαίες αποδόσεις που οφείλονται στην προσφορά** και εκεί θα μπορέσουν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη οι παίχτες, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα (σύμφωνα με τους απλούς όρους της προσφοράς**) και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Όσοι καλύψουν τις προϋποθέσεις και προβλέψουν και σωστά, μάλιστα, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, που θα έχουν τη μορφή μετρητών.

 

Οι αποδόσεις της Novibet στο Αυστραλία-Περού

Στο πλαίσιο της προσφοράς** της, λοιπόν, η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet ανακοίνωσε τις εξής αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Μουντιάλ: 3.30 για νίκη της Αυστραλίας, 3.77 για ισοπαλία και 2.30 για νίκη του Περού. Οι παραπάνω αποδόσεις ξεπερνούν τις αντίστοιχες της συντριπτικής πλειοψηφίας του ανταγωνισμού, χάρη στο γεγονός ότι απουσιάζει η γκανιότα*, η προμήθεια που οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες διατηρούν κανονικά στο Αυστραλία-Περού.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία