Δύο αγώνες με 0% γκανιότα προσφέρει η εταιρία στοιχήματος Goalbet

Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στο Champions League και στους κορυφαίους αγώνες ποδοσφαίρου που θα διεξαχθούν ανά την Ευρώπη. Όπως είναι φυσικό, οι ευκαιρίες στοιχηματισμού από τις στοιχηματικές εταιρίες είναι πολλές και οι παίχτες δε θα καταλήξουν εύκολα σε μία μόνο επιλογή. Το ίδιο πρόβλημα, όμως, φαίνεται πως είχαν και οι υπεύθυνοι της εταιρίας στοιχήματος Goalbet, οι οποίοι δεν επέλεξαν μόνον έναν αγώνα για να συμμετάσχει στη σημερινή προσφορά τους, αλλά δύο.

Η σημερινή προσφορά της Goalbet είναι αυτή της 0% γκανιότας και οι δύο αγώνες που συμμετέχουν σε αυτή είναι το Τότεναμ-Μπαρτσελόνα και το Νάπολι-Λίβερπουλ. Και στους δύο, η Goalbet αύξησε τις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2, με αποτέλεσμα όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα να έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

 

Αυξημένες αποδόσεις για περισσότερα κέρδη

Χάρη στην προσφορά της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet, τα πιθανά κέρδη έχουν αυξηθεί, αλλά το ρίσκο παραμένει το ίδιο. Βέβαια, για να μπορέσουν να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2 των δύο επιλεγμένων αγώνων, ώστε να καλύψουν τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς. Και ο μόνος τρόπος για να εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη είναι να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα των δύο αναμετρήσεων.

Από τη στιγμή που η Goalbet ανακοίνωσε την προσφορά της 0% γκανιότας για τους δύο επιλεγμένους αγώνες του Champions League, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 διαμορφώθηκαν ως εξής: στον πρώτο, η νίκη της Τότεναμ συνοδεύεται από απόδοση 3.93, η ισοπαλία από 3.83 και η νίκη της Μπαρτσελόνα από 2.05, ενώ στον δεύτερο, η νίκη της Νάπολι συνοδεύεται από απόδοση 3.56, η ισοπαλία από 3.66 και η νίκη της Λίβερπουλ από 2.23. Όλες οι παραπάνω αποδόσεις ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς και υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

Η Goalbet όπως και χτες ανακοίνωσε δύο αγώνες του Champions League με 0% γκανιότα, έτσι και σήμερα επέλεξε ξανά δύο αγώνες για τα μέλη της.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία