Μπασκόνια-Ρεάλ με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Το σημερινό πρόγραμμα της Euroleague στο μπάσκετ περιέχει έναν ακόμη ισπανικό εμφύλιο, αυτή τη φορά ανάμεσα σε Μπασκόνια και Ρεάλ Μαδρίτης. Ο αγώνας, μάλιστα, κρίνεται αμφίρροπος και αποτελεί ένα ντέρμπι που αναμένεται να συγκεντρώσει αρκετό ενδιαφέρον από τους παίχτες του στοιχήματος. Ειδικά στην περίπτωση της στοιχηματικής εταιρίας Stoiximan, που υπόσχεται περισσότερα κέρδη σε όσους προβλέψουν το νικητή, τα στοιχήματα αναμένεται να πέσουν βροχή – όπως και τα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά.

 

Ο Stoiximan, άλλωστε, ανακοίνωσε πως διατηρεί 0% γκανιότα στον αποψινό αγώνα της Euroleague. Αποτέλεσμα της προσφοράς είναι να εξαλειφθεί η προμήθεια του bookmaker, να μη μειωθούν οι αποδόσεις στην επιλεγμένη αγορά και να παραμείνουν σε υψηλότερα επίπεδα, υποσχόμενες περισσότερα κέρδη.

 

Χάρη στην προσφορά που ισχύει στην ιστοσελίδα του, λοιπόν, ο Stoiximan ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του νικητή του σημερινού αγώνα της Euroleague: 1.95 για νίκη της Μπασκόνια και 2.04 για νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης. Οι αποδόσεις κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού, χάρη στην απουσία της γκανιότας. Και, όπως είναι φυσικό, όσοι προβλέψουν σωστά θα εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη, χωρίς να έχουν υποστεί περισσότερο ρίσκο.

 

Για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην προσφορά, όμως, τα μέλη του Stoiximan θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του νικητή στο Μπασκόνια-Ρεάλ, πριν την έναρξη του αγώνα. Το τζάμπολ είναι προγραμματισμένο για τις 21:30 και η προσφορά λήγει ακριβώς εκείνη τη στιγμή. Εφόσον, μάλιστα, προβλέψουν σωστά το νικητή, τα αυξημένα κέρδη που θα εισπράξουν θα έχουν τη μορφή μετρητών. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη και πως δεν απαιτείται τζιράρισμα της αξίας τους, όπως συμβαίνει για παράδειγμα στις περιπτώσεις των bonus.

Σήμερα Μπασκόνια και Ρεάλ Μαδρίτης και χτες Φενερμπαχτσέ-ΤΣΣΚΑ με 0% γκανιότα γαι τα μέλη του Stoiximan.

Ο Stoiximan ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος και εκτός από στοίχημα προσφέρει στα μέλη του και μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία