Λάτσιο-Ντόρτμουντ με κορυφαίες αποδόσεις στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Η αναμονή για την επιστροφή των αγώνων του Champions League τελείωσε και οι παίχτες του στοιχήματος μπορούν να στοιχηματίζουν στις κορυφαίες αναμετρήσεις της διοργάνωσης, προκειμένου να διεκδικούν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Παράλληλα, επέστρεψαν και οι προσφορές του Champions League από της στοιχηματικές εταιρίες, με την Goalbet να μπαίνει στον χορό με μια προσφορά 0% γκανιότας.

Αναλυτικότερα, η Goalbet προσφέρει τον σημερινό αγώνα του Champions League ανάμεσα σε Λάτσιο και Ντόρτμουντ με 0% γκανιότα στο 1Χ2, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις που θα συναντήσουν οι παίχτες να έχουν αυξηθεί. Και, χάρη σε αυτές, όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον αγώνα θα μπορέσουν να διεκδικήσουν περισσότερα από όσα θα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

 

Λάτσιο-Ντόρτμουντ με 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2

Η σημερινή προσφορά της ιστοσελίδας στοιχημάτων Goalbet εξαλείφει την γκανιότα, την καθιερωμένη προμήθεια που μειώνει τις αποδόσεις των αγώνων. Η προσφορά, όμως, ισχύει αποκλειστικά για τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2, πριν την έναρξη του αγώνα. Συγκεκριμένα, οι παίχτες θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του Λάτσιο-Ντόρτμουντ, πριν την έναρξή του, και να τοποθετήσουν μονά ή παρολί στοιχήματα οποιασδήποτε αξίας. Τα στοιχήματα, τέλος, θα πρέπει να προβλέπουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, προκειμένου να αποφέρουν τα αυξημένα κέρδη.

Τα κέρδη αυτά, τέλος, θα έχουν τη μορφή μετρητών και οι παίχτες που θα τα εξασφαλίσουν θα μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν με οποιονδήποτε τρόπο θέλουν – ακόμα και να πραγματοποιήσουν ανάληψή τους – χωρίς κανέναν περιορισμό.

 

Οι αποδόσεις της Goalbet στον αγώνα

Οι αποδόσεις που έχουν επηρεαστεί από τη σημερινή προσφορά της Goalbet βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Λάτσιο και Ντόρτμουντ. Η απουσία της γκανιότας έχει προκαλέσει την αύξησή τους στα εξής επίπεδα: στο 3.60 για νίκη της της Λάτσιο, στο 4.05 για ισοπαλία και στο 2.10 για νίκη της Ντόρτμουντ. Οι αποδόσεις αυτές ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς και θα αποφέρουν περισσότερα κέρδη στους νικητές.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία