Στοιχήματα ενισχυμένης αξίας στο πρωταθλημα Παραγουάης από τη Novibet

Οι παίχτες που αναζητούν ευκαιρίες που θα τους επιτρέψουν να τοποθετήσουν στοιχήματα με ενισχυμένη αξία δεν έχουν σήμερα παρά να ρίξουν μια ματιά στην στοιχηματική ιστοσελίδα της Novibet και στο πρωτάθλημα της Παραγουάης. Εκεί θα εντοπίσουν έναν αγώνα που ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα, χάρη στην προσφορά** της 0% γκανιότας* που ανακοίνωσε η στοιχηματική εταιρεία.

Πρόκειται για τον αποψινό αγώνα ανάμεσα σε Ντεπορτίβο Καπιάτα και Σέρο Πορτένιο, ο οποίος συμμετέχει στο σημερινό πρόγραμμα προσφορών** της Novibet και προσφέρεται με 0% γκανιότα*. Η προσφορά** ισχύει στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα, με αποτέλεσμα οι επιλεγμένες αποδόσεις να έχουν αυξηθεί και να υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

 

0% γκανιότα* στο Ντεπορτίβο Καπιάτα – Σέρο Πορτένιο

Αναλυτικότερα, η εταιρεία στοιχηματισμού Novibet διατηρεί 0% γκανιότα* στον αποψινό αγώνα ανάμεσα σε Ντεπορτίβο Καπιάτα και Σέρο Πορτένιο, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 να είναι ελαφρώς αυξημένες. Η γκανιότα*, η προμήθεια που ευθύνεται κατά κανόνα για τη μικρή μείωση κάθε απόδοσης, δεν έχει εφαρμοστεί εδώ, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία να κινούνται σε υψηλότερα επίπεδα. Έτσι, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν με το ίδιο ρίσκο, αλλά να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς**

Όσοι στοιχηματίσουν, λοιπόν, στον αποψινό αγώνα του πρωταθλήματος της Παραγουάης θα δουν τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2: 3.83 για νίκη της Ντεπορτίβο Καπιάτα, 3.57 για ισοπαλία και 2.16 για νίκη της Σέρο Πορτένιο. Πρόκειται για αυξημένες αποδόσεις που υπόσχονται κατά μέσο όρο περισσότερα κέρδη από τις αντίστοιχες αποδόσεις του ανταγωνισμού.

 

Όροι και προϋποθέσεις της προσφοράς**

Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στην προσφορά** της Novibet, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος, δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Θα πρέπει να σπεύσουν να στοιχηματίσουν πριν την έναρξη του αγώνα, στις 2 τα ξημερώματα και να επιλέξουν ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2. Τέλος, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, ώστε να εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία