Διπλή προσφορά για αυξημένα κέρδη στην εταιρία στοιχημάτων Goalbet

Οι ομάδες που αγωνίζονται στο Europa League επιστρέφουν σήμερα στην αγωνιστική δράση και οι παίχτες του στοιχήματος θα είναι σε θέση για μια ακόμη ημέρα να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, ανάλογα με τις προβλέψεις τους αλλά και με τις προσφορές από τις στοιχηματικές εταιρίες.Το μόνο που έχουν να κάνουν, άλλωστε, είναι να επιλέξουν τα κατάλληλα σημεία και να προβλέψουν σωστά. Και, αν στο δεύτερο θα πρέπει να βασιστούν αποκλειστικά στις ικανότητές τους, στο πρώτο έχουν μια μικρή βοήθεια από την εταιρία στοιχημάτων Goalbet.

Η Goalbet, άλλωστε, προσφέρει και σήμερα δύο επιλεγμένους αγώνες με 0% γκανιότα. Χάρη στη συγκεκριμένη προσφορά, οι αποδόσεις στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 έχουν αυξηθεί και υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους επιλέξουν τα κατάλληλα σημεία και τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα.

Η προσφορά της Goalbet, τέλος, ισχύει για τα στοιχήματα στο 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Μπάτε Μπορίσοφ και ΠΑΟΚ και του αγώνα ανάμεσα σε Άιντραχτ Φρανφκούρτης και Λάτσιο.

 

0% γκανιότα σε δύο αγώνες του Europa League

Η νόμιμη στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet έχει εξαλείψει την προμήθειά της στα επιλεγμένα σημεία των δύο αγώνων, γεγονός που σημαίνει ότι οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί. Αντίθετα, παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς, τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα, και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

Οι αποδόσεις που έχει ανακοινώσει η Goalbet στην αγορά του 1Χ2 στους δύο αγώνες έχουν ως εξής: στον πρώτο, η απόδοση για νίκη της Μπάτε Μπορίσοφ είναι 3.17, για ισοπαλία 3.17 και για νίκη του ΠΑΟΚ 2.69, ενώ στον δεύτερο, η απόδοση για νίκη της Άιντραχτ Φρανκφούρτης είναι 2.46, για ισοπαλία 3.55 και για νίκη της Λάτσιο 3.20. Όλες οι παραπάνω αποδόσεις ξεπερνούν τις αντίστοιχες της συντριπτικής πλειοψηφίας του ανταγωνισμού και υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία