Αυξημένες αποδόσεις στο Γαλλία-Ολλανδία από τη στοιχηματική εταιρεία Novibet

Οι προκριματικοί αγώνες του Μουντιάλ 2018 έρχονται και στην Ευρώπη και το σημερινό πρόγραμμα κρύβει μια κορυφαία αναμέτρηση, η οποία αποκτά ακόμη περισσότερο στοιχηματικό ενδιαφέρον, χάρη στην σημερινή προσφορά** της στοιχηματικής εταιρείας Novibet. Πρόκειται για τον αγώνα ανάμεσα σε Γαλλία και Ολλανδία, ο οποίος προσφέρεται με αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2, χάρη στην προσφορά** της 0% γκανιότας*.

Μέσω της συγκεκριμένης προσφοράς**, τα μέλη της εταιρείας στοιχημάτων Novibet μπορούν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, χωρίς να αναγκαστούν να ρισκάρουν περισσότερο.

 

Αύξηση αποδόσεων μέσω της 0% γκανιότας*

Η γκανιότα* αποτελεί την προμήθεια που διατηρεί κάθε bookmaker σε κάθε σημείο στοιχηματισμού. Εξαιτίας της (και προκειμένου να αποκομίσει κέρδη ανεξαρτήτως αποτελέσματος η στοιχηματική εταιρεία), μειώνονται ελαφρώς οι αποδόσεις. Με τη σημερινή προσφορά** της Novibet, όμως, η γκανιότα* έχει εξαλειφθεί στην αγορά του 1Χ2 και οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί. Κάθε παίχτης που θα προβλέψει σωστά το τελικό αποτέλεσμα του Γαλλία-Ολλανδία, λοιπόν, θα εξασφαλίσει αυξημένα κέρδη.

 

Οι αποδόσεις στο 1Χ2 του Γαλλία-Ολλανδία

Χάρη στη σημερινή προσφορά** της, λοιπόν, η εταιρεία στοιχηματισμού Novibet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού προκριματικού αγώνα του Μουντιάλ: 1.52 για νίκη της Γαλλίας, 4.68 για ισοπαλία και 7.47 για νίκη της Ολλανδίας. Οι εν λόγω αποδόσεις έχουν αυξηθεί και ξεπερνούν τις αντίστοιχες που έχει ανακοινώσει η συντριπτική πλειοψηφία του ανταγωνισμού – η οποία κατά κανόνα διατηρεί κανονικά γκανιότα* στον αγώνα.

 

Προϋποθέσεις συμμετοχής στην προσφορά**

Όσοι θέλουν να στοιχηματίσουν στις αυξημένες αποδόσεις της εταιρείας στοιχημάτων Novibet, τέλος, δεν έχουν να προσφέρουν σημαντικά ανταλλάγματα ή να ακολουθήσουν περίπλοκες οδηγίες συμμετοχής. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Γαλλία και Ολλανδία. Τα στοιχήματά τους, όμως, θα πρέπει να τοποθετηθούν πριν τις 21:45 που ξεκινά ο αγώνας, αλλά και να περιλαμβάνουν τη σωστή πρόβλεψη για το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν οι νικητές θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι από την πρώτη στιγμή διαθέσιμα προς ανάληψη.

H Novibet η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, συνεχίζει να προσφέρει την μηδενική γκανιότα* στα προκριματικά του Μουντιάλ με τελευταίο αγώνα που ανακοίνωσε να ήταν ανάμεσα σε Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Σαουδική Αραβία.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία