Αυξημένες αποδόσεις στο Μονακό-Λυών από την Championsbet

H εταιρία στοιχημάτων Championsbet προσφέρει στα μέλη της που αναζητούν ευκαιρίες στη γαλλική Ligue 1 μια ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς να είναι υποχρεωμένα να αντιμετωπίσουν αυξημένο ρίσκο. Προσφέρει, άλλωστε, τον σημερινό ποδοσφαιρικό αγώνα ανάμεσα σε Μονακό και Λυών με αυξημένες αποδόσεις, γεγονός που σημαίνει πως όσοι στοιχηματίσουν σε αυτόν και κερδίσουν θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη.

 

Οι αποδόσεις αυτές, βέβαια, δε θα βρεθούν σε κάθε σημείο και στοιχηματική αγορά του αγώνα, αλλά αποκλειστικά στην αγορά του 1Χ2. Η αύξησή τους οφείλεται στο γεγονός ότι η Championsbet δε διατηρεί γκανιότα στον συγκεκριμένο αγώνα. Η γκανιότα, άλλωστε, είναι υπεύθυνη για την ελαφρά μείωση των αποδόσεων σε κάθε αγώνα. Πρόκειται, άλλωστε για την προμήθεια που διατηρεί από κάθε στοίχημα η Championsbet, προκειμένου να εξασφαλίσει και η ίδια κέρδη.

 

Χωρίς αυτή την προμήθεια, λοιπόν, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 στον αποψινό αγώνα έχουν αυξηθεί. Συγκεκριμένα, έχουν ως εξής: 2.55 για νίκη της Μονακό, 3.38 για ισοπαλία και 3.13 για νίκη της Λυών.

 

Οι αποδόσεις αυτές υπόσχονται, φυσικά, αυξημένα κέρδη. Τα συγκεκριμένα κέρδη, μάλιστα, αναμένεται να είναι υψηλότερα από τα αντίστοιχα που υπόσχονται οι περισσότερες από τις εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού που διατηρούν κανονικά γκανιότα.

 

Προκειμένου, τέλος, να διεκδικήσει κανείς αυτή την προσφορά, δεν είναι υποχρεωμένος να προχωρήσει σε σημαντικά ανταλλάγματα. Αν και οι περισσότερες προσφορές απαιτούν ανταλλάγματα, όπως ένα ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού ή τζιράρισμα των επιπλέον κερδών, προκειμένου να γίνουν διαθέσιμα προς ανάληψη, αυτή της μηδενικής γκανιότας ζητά απλά μια σωστή πρόβλεψη στην αγορά του 1Χ2, πριν την έναρξη του αγώνα. Εφόσον, λοιπόν, κάποιος προβλέψει σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, με ένα στοίχημα οποιασδήποτε αξίας, μπορεί να λάβει άμεσα τα κέρδη του και να προχωρήσει σε ανάληψή τους.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία